Tisdagsbestyr

När jag vaknade i morse tänkte jag “ÄNTLIGEN FREDAG!” tills jag kom på att det bara var tisdag. Snopet. I detta soffhörn har jag i alla fall spenderat stor del av dagen med snorig lillebror

Sedan fick jag besök av Malin och Daniel från tidningen Dagen, vars podcast jag ska gästa. Mycket trevligt. Lägger ut länken när den publicerats!

Hade min skönaste klänning från Camilla Thulin på mig dagen till ära. Lånade den till en plåtning och var tvungen att köpa loss den efteråt för att jag blev så förtjust. Ska fota en helfigur i den någon dag.

Sedan har vi kämpat på med magträning. Jag och Folke har ungefär lika lite magmuskler. Men medan jag motiverar mig med appen Mammamage motiverar han sig med rostfri tesil och decelitermått. Den som kan vara glad för lite får vara glad för mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “Tisdagsbestyr”

 1. Kan inte du snälla skriva ett inlägg om julklappar? Har en pojke på snart 9 månader, han har ärvt en hel hög kläder. Leksaker har jag köpt lite på loppisar då jag hittat nåt kap, sen fick han massor då vi hade dop. Vad ger man nån som inte behöver något och är för liten för att önska sig något? Jag vill inte köpa bara för att, men inte heller låta bli att ge honom något. Pengar tänker vi sätta in på kontot hans som “julklapp”. Men vill ändå få ge honomnågot litet paket..

  1. Å! Så små barn bryr sig mest och papperet och inte innehållet. Köp något nu som han kan ha användning för när han blir större. Något han kan behöva nästa höst tex? Är ofta ganska bra att tänka ut lite i förväg för i vissa åldrar behöver de flera grejer som är lite dyrare och då kan det ju vara skönt om man förberett för det ett tidigare år =) lycka till

 2. Hihi min lilla tjej får också roa sig med diverse saker när mamma kör mammamage. Roligast är är det att dra i mitt hår förståss!

 3. Åh den där snigelbodyn hade min dotter när hon var ett par månader gammal. För 8 år sedan… Så mjuk och go!

  1. Min dotter också! Vår lilla fina snigelflickebebis för åtta år sedan! (fast bruna sniglar)
   Så nostalgisk jag blev nu!
   Kram, tack för fina bilder och oj vad jag ser fram emot podden, Dagen-prenumerant som jag är!

 4. Haha vad underbart att vakna o tänka att det är fredag, händer även mig ständigt o jämt även om jag är föräldraledig med vår minsting o veckans dagar inte har samma betydelse längre 🙂 kämpar också på med mina icke befintliga magmuskler, såhär snart ett år efter förlossningen…sicken fin liten kille ni har! Hoppas han kryar på sig snart!

  1. Den är köpt på loppis tyvärr – men jag har sett liknande ibland så kanske har du tur att hitta en om du letar lite!

 5. Lillebror som i Folke? Blev lite Vad nu, en lillebror! Har bara förstått att du har din syster Anna, rätta mig om jag har fel 🙂

 6. Åh, den där appen kämpar jag också med! Jag vill ju mest sitta och dricka kaffe och läsa bloggar när min bebis sover, inte träna magen…