Vila

När man har två småbarn och samtidigt har jullov blir det inte så mycket med det som jag tycker ÄR själva jullovet – att ligga på soffan och klämma ohälsosamt många böcker och äta massa julgodis samtidigt. Men jag försöker stjäla åt mig några sådana guldstunder ändå. När Folke sover och när Bertil är försjunken i någon film slänger jag mig på soffan och skyndar att läsa. Som jag nämnde läser jag Astrid Lindgrens biografi just nu och sedan tänkte jag läsa “Skitmat” av Jakob Gudiol som jag fick av Jakob i julklapp bland annat. Förväntar mig massa kost och träningspepp – så jag väntar med den tills jag ätit mig mätt på ischoklad och ingefärskola tänker jag. Hmm…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Vila”

  1. Åååh, jag önskar att det där fick plats i mitt jullov… Hur hinner du när ni har en massa besök? Jag bara städar och lagar mat och umgås (trevligt i och för sig), lite inemellan fäller jag träd och hugger ved och… ja… Julklappsböckerna ligger i en prydlig trave på sängbordet och väntar på att jag ska få ryggskott eller så.

  2. Letar efter den perfekta koppen till vårt kök och blev Kör i den vita med blå blommor och fågel på. Vad heter den? Var kommer den ifrån? Tacksam för svar.
    Mvh Elin

  3. Hej Clara!
    Kul grej – ångan som stiger upp ur din tekopp ser ut som en person med båda armarna utsträckta, klädd i klänning. En konstig grej jag gör omedvetet; ser figurer i vattenstänk, fläckar eller smuts. God fortsättning!