Jag som har föreläst flitigt i flera år har inte föreläst alls sedan Folke kom. Det var ett beslut jag tog för att kunna vara hemma och fokusera mer på Folke och inte sabba amningen. Men nog har jag saknat det och i helgen gör jag  den första föreläsningen på sju månader, tillsammans med Annakarin. Det blir en rivstart med en föreläsning på Rigoletto i Stockholm för 750 mäklare. Det känns helt fantastiskt att vara ute och prata igen. Och dagen innan ska vi vara på förlaget och arbeta med en helt ny bok, som inte hör ihop med BAKA, FIXA, ODLA- serien utan är ett helt nytt projekt. Superduperkul ska det bli!

Sedan jag blev förälder tycker jag både att det är jobbigare och skönare att vara hemifrån. Tråkigt att vara ifrån familjen men också FRUKTANSVÄRT SKÖNT att vara själv. Att sova i hotellsäng med öronpropparna hårt intryckta, att bada badkar utan att först behöva elda för varmvattnet och äta frukost ifred vid en härlig buffé istället för att passa upp två gaphalsar.