1) Denna vecka alltså. Inte mitt livs finest om man säger så. Tack och lov ryckte Jakobs mormor in när 3 av 4 i familjen däckade i influensa och den fjärde (jag) hade lite för mycket att göra. Tystnaden när två gnälliga, trötta barn har somnat för kvällen – den är något alldeles extra. Njöt stunden med te, choklad och senaste Filter. 2) Februari – en oändlig räcka av mellanmjölksdagar – måtte mars komma snart. 3) När man skriver Jätteräkor som svar till pappa istället för Jättebra blir förvirringen total. 4)Fint skidväder häromdagen. Utsikten från mitt skrivbord. 5)När jag var liten var mina föräldrar väldigt noga med att inte ge oss massa onyttiga saker. Men när jag var sjuk då blev jag tvångsmatad med glass. Upprepar samma beteende med min krassliga fyraåring. 5) Gästar föräldrabloggen med bästa namnet  Hormoner & Hemorrojder i intervjuserien “Bloggracet” och svarar på frågor om bristande creddighet, störande präktighet och mindre smickrande egenskaper.