Veckans insta

1) Denna vecka alltså. Inte mitt livs finest om man säger så. Tack och lov ryckte Jakobs mormor in när 3 av 4 i familjen däckade i influensa och den fjärde (jag) hade lite för mycket att göra. Tystnaden när två gnälliga, trötta barn har somnat för kvällen – den är något alldeles extra. Njöt stunden med te, choklad och senaste Filter. 2) Februari – en oändlig räcka av mellanmjölksdagar – måtte mars komma snart. 3) När man skriver Jätteräkor som svar till pappa istället för Jättebra blir förvirringen total. 4)Fint skidväder häromdagen. Utsikten från mitt skrivbord. 5)När jag var liten var mina föräldrar väldigt noga med att inte ge oss massa onyttiga saker. Men när jag var sjuk då blev jag tvångsmatad med glass. Upprepar samma beteende med min krassliga fyraåring. 5) Gästar föräldrabloggen med bästa namnet  Hormoner & Hemorrojder i intervjuserien “Bloggracet” och svarar på frågor om bristande creddighet, störande präktighet och mindre smickrande egenskaper.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Veckans insta”

 1. Bra jobbat i veckan trots allt, men visst är mormor vaccinerad? Vi smittade farmor och det blev ingen lyckad historia, småbarnssmitta är inget att leka med för äldre. Hoppas ni slipper sjuka resten av månaden!

  1. Hon har redan haft influensan tack och lov. Dock har jag smittat ner min 90åriga mormor. Det är ju så att man vill skjuta sig själv när man tänker på det…

 2. Haha jag känner igen det där med glassen. Jag och mina syskon fick nästan aldrig sötsaker när vi var små av våra hälsofreaks till föräldrar, förutom just när man var sjuk. Så mycket glass man orkade äta och coca cola (!?). Läsk var ju en dödssynd i vanliga fall. Sjukdomsvinst kallas det visst! 😉

 3. 1.Mitt äktenskap (så lite information om dig och Jacob. Jag vet att han säkert vill vara anonym men lite kan du väl skriva om..)

  2. Hur vi uppfostrar våra barn.

  3. Mina förlossningar

  4. Hudvård/kroppsvård

  5. Tro