Den här helgen har varit så himla fin! En perfekt kontrast till en vecka med flunsasjuk man och barn. I lördags körde jag runt och letade rekvisita på loppisar och antikaffärer till ett nytt projekt jag håller på med och det är ju alltid lika roligt. Dessutom har det varit superfint väder. Imorse lös solen in när jag vaknade

Svart te och skorpor (krisprolls) med smör och ost som doppas i teet – det är fina grejer det!

Gnistrande sol utanför fönstret

Lilleman fick ta ett dopp i baljan

Med den lilla badankan han fick i julklapp. Den är gjord av något miljösnällare material men tyvärr kommer jag inte ihåg märket. Bra badleksak dock, tillsammans med några decilitermått och träslevar.

En av de saker jag fann på min loppistur var den här fantastiska blomsterbänken. Från sekelskiftet tror jag och bara så himla, himla fin! Och alla vårblommor gör mig helt nipprig dessutom

Fann också den fina Jesustavlan som står ovanpå skåpet plus en hel massa annat som jag visar någon annan dag.