Vilken fin torsdag jag har haft! Blev så glad när jag loggade in imorse och såg alla superfina omdömen om min film i förra inlägget! Nu växte mitt självförtroende och jag blev jag peppad på att göra många fler! Lovar att återkomma med det. Och har ni önskemål på vad ni vill se så är det bara att kommentera!

Idag har jag jobbat och lekt med Folke om vartannat. Min vän Elina kom förbi på lunchen, hon var i krokarna på jobb och passade på att snusa bebisnacke. Snacka om lyx att ha en vän som råkar ha vägarna förbi oss. Det händer typ aldrig i den här avkroken.

Hon hade lagat massa sushi och ja – vi tömde faten helt och hållet vi två. Tiobitars sushi? Bah – här är det trettiobitars som gäller. Annars blir man inte mätt!

Och så vill jag passa på att tips om min senaste spaning för P4 som handlar om svårigheterna att hitta en smickrande kappa..