Veckans insta

1) Var veckans Entreprenör på mittforetag.com och pratade företagande och business. 2)Äggkläckaren tickar ner och duedate närmar sig. 3) Så glad över att Elle Decoration lyft fram min och syrrans kollektion med bland annat ekologiska gosedjur för Yawama of Sweden. 4) Ljuvlig vinterhimmel ifrån förra lördagen som ägnades åt en gedigen loppis och antikrunda! 5)DIY-tips: tapetsera skåpets dörrar för att matcha tapeten och göra skåpet mer arbetat och mindre vitt. 6)Förra fredagen föreläste jag och Annakarin och träffade många härliga, inspirerande människor efteråt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Veckans insta”

  1. Kanske är jag märkt av dagens diskussioner om synvillor men när jag tittade på bilden av ditt skåp trodde jag att det var en spegel med vit ram (som alltså visade tapeten på motsatt vägg) ingen risk att det ser märkligt ut med samma tapet?

  2. Hej Clara!
    Du som gillar retrokläder, har du kollat in emmys design? Toppenfina retrokläder 🙂
    Ha en bra dag!
    Åsa