Queen of Kammebornia

Jag fick ett par så underbara vantar i brevlådan för några dagar sedan. De var en present från min bloggkompis Pia. Hon har stickat dem åt mig. Har ni sett så fantastiska? Handarbete korsat med feminism – kan det blir bättre?

Jag tycker så mycket om Pias blogg Queen of Kammebornia. Pia är världsbäst på att göra mysiga stilleben och ta stämningsfulla bilder. Allt i hennes hus är nött och charmigt och Pia känns så varm och härlig. Och det är så fint att läsa om hur Pia och  hennes man Dennis fann varandra senare i livet. Och hur de trots sjukdomar, förlusten av sitt gemensamma barn och andra svåra saker de gått igenom lyckats bygga någonting väldigt fint och innerligt tillsammans.

Jag blir så inspirerad av alltsammans!

Både av vad Pia skriver om men också hennes och Dennis fantastiska bildvärld! Hur sött är inte det här liksom?

Ja, ni måste läsa hennes blogg helt enkelt. Den är världsfin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Queen of Kammebornia”

  1. Åh! Jag håller på att få två par likadana “Gudrun”-vantar uppstickade till mig, fast i regnbågsfärgat & svart samt vitt & cerise. Maken väntar på ett par i svart & cerise. Så fina!

  2. Jag hittade Queen of Kammeborias blogg för någon vecka sedan, via dina Favoriter. Och jag kan bara hålla med. Man blir så inspirerad av miljön de lever i och livet de lever. Hon verkar väldigt vettig och jag gillar hur hon reflekterar kring livet och vad som är väsentligt. Sen stickar hon ju så himla fina vantar!

  3. Att gå in på en av sina favoritbloggar och se en länk till en annan av sina favoritbloggar. Som en blogg i en blogg. Perfekt! Tack

  4. Den är underbar och Pia förtjänar många läsare – tack för att du tipsar och berikar dina läsare! Hälsningar från Hawaii

  5. Fantastiskt fina vantar! 🙂 Både Pia och du har fantastiskt fina bloggar! 🙂 Har dock följt din blogg lite längre – ungefär sen 2007 🙂 Det är alltid roligt att klicka in på sin blogg! 🙂

  6. Heja kvinnokraften! Jag vet inte hur många gånger jag har kommenterat den sprudlande kreativiteten hos diverse “nätbaserade” kvinnor den senaste tiden, men det är många, många.

    Vantarna, hur fina !!? Heja alla kreativa, sköna, generösa kvinnor där ute! Och här inne förstås. 🙂

    /helena