Jag fick ett par så underbara vantar i brevlådan för några dagar sedan. De var en present från min bloggkompis Pia. Hon har stickat dem åt mig. Har ni sett så fantastiska? Handarbete korsat med feminism – kan det blir bättre?

Jag tycker så mycket om Pias blogg Queen of Kammebornia. Pia är världsbäst på att göra mysiga stilleben och ta stämningsfulla bilder. Allt i hennes hus är nött och charmigt och Pia känns så varm och härlig. Och det är så fint att läsa om hur Pia och  hennes man Dennis fann varandra senare i livet. Och hur de trots sjukdomar, förlusten av sitt gemensamma barn och andra svåra saker de gått igenom lyckats bygga någonting väldigt fint och innerligt tillsammans.

Jag blir så inspirerad av alltsammans!

Både av vad Pia skriver om men också hennes och Dennis fantastiska bildvärld! Hur sött är inte det här liksom?

Ja, ni måste läsa hennes blogg helt enkelt. Den är världsfin!