• Inlägget är ett annonssamarbete med Yawama of Sweden •

Smart förvaring

Yawama of Sweden som jag och min syster Anna jobbar ihop med är ett socialt ansvarstagande företag. En av alla de saker vi säljer är fina flätade korgar. Det är inte helt ovanligt att barnarbete ligger bakom en del av de flätade korgar som säljs på marknaden. Men så är självklart inte fallet hos oss. Vi samarbetar med hantverkare och producenter i Sydafrika och vi erbjuder rättvisa löner och arbetsvillkor.

Sydafrikanska korgar är kända för sin fina kvalitet och hantverket förs vidare från en generation till nästa. Varje korg är unik och genom att handla av YS ger du traditionella korgmakare i Sydafrika försörjning och möjlighet att fortsätta väva.

Våra korgar tillverkas för hand av palmblad och är perfekta som förvaring för tvätt, tidningar, vantar och mössor – ja de passar faktiskt överallt. Priset för den övre korgen är 290 kronor och den nedre 390 kronor. Genom att handla från Yawama of Sweden stöttar du småskaliga producenter i Afrikanska länder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Smart förvaring”

  1. Så otroligt härligt att läsa mer om ert projekt, det gör mig verkligen lycklig i hjärtat. Det känns som att det är så otroligt mkt man inte alls vet om olika företag och vad som sker bakom stängda dörrar i produktionen och därför är det skönt att ni så tydligt berättar hur ni jobbar, med vem och vad ni står för. När jag är på jakt efter en fin korg att lägga filtar eller dylikt i så vet jag def vart jag ska vända mig <3

  2. Asså så himla bra. Blir glad i själen utav att se vad detta företag gör och att du lyfter fram det. Jag är tyvärr inte i behov utav några korgar, annars hade jag absolut köpt någon 😀

  3. Var kommer palmbladen ifrån? Finns det någon certifiering? Undrar på grund av att jag inte vill stödja verksamhet som för skövlar regnskog. Köper gärna en korg om allt är OK med det!