Idag gick vi in helhjÀrtat för att bli pÄskkÀrringar! Det hÀr Àr första Äret som Bertil velat klÀ ut sig och detta först efter att jag förklarat att sminket gÄr bort i tvÀtten och alltsÄ inte kommer bli kvar för alltid.

Sedan bestĂ€mde jag mig för att göra en liten pĂ„skĂ€ggsjakt. Bertil fĂ„r ju ett pĂ„skĂ€gg pĂ„ pĂ„skafton av sin gammelmormor men jag ville gĂ€rna ge honom ett eget. SĂ„ jag gjorde som nĂ„gra blogglĂ€sare tipsat och ritade ledtrĂ„dar pĂ„ smĂ„ pappersbitar och gömde runtom i huset och tillslut kom han fram till grytskĂ„pet….

…och ta da: Ă€gget!

Klang och jubeltid!

SjĂ€lvklart offrade jag mig och klĂ€dde ut mig till pĂ„skkĂ€rring (who am I kidding – Ă€lskar ju sĂ„nt hĂ€r) och sĂ„ lektes det pĂ„skkĂ€rring samtidigt som jag stekte smĂ„plĂ€ttar för brinnande livet. Och nu firar vi pĂ„sklov nĂ„gra dagar. Ska bli vĂ€ldigt skönt faktiskt. Hoppas ni fĂ„r en fin pĂ„skhelg allihopa!