Vårfyndet

Jag hittade en så fin klänning på secondhand förra veckan. Vidd i kjolen, prickar och sailorkrage. Kan det bli bättre? Denna ska jag invgiga våren i. Om det blir någon vår det vill säga. För just idag stormar det så man gör säkrast i att ta på sig skoteroverallen ifall man tänker gå ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “Vårfyndet”

  1. Vilket superfynd! Tycker du passar så bra i rött också! Här nere i Göteborg är det ganska kallt men solen lyser för fullt och efter skolan ska jag ge mig ut på vitsippe-jakt. Det känns ändå lite vårigt!

  2. Den var verkligt fin! En sån kunde jag med ha även om jag inte tror att jag rockat den lika mycket som du gör 🙂

  3. Vilken fin klänning. Jag tycker att bilden har något Carl Larssonskt över sig, hur ljuset faller och ditt ansiktsuttryck.

  4. Men nu smäller jag av ..så snygg!! Och jag ligger i princip naken i min snödriva. Vet inte ens om jag ids be er kolla in….