En häromdagens

Måndag och en outfit från helgen. En omlottklänning i silke som jag fann på second hand för ett tag sedan. Själva kjolen är omlott men överdelen är mer som en blus. Lite svårt att förklara men ni ska få den i helfigur vid tillfälle. Det var i alla fall ett himla lyckat köp tycker jag då den plockar fram ögonfärgen så bra.

Idag skulle jag åkt en sväng till stan för några roliga möten och sedan lite rekvisitaletning till en plåtning jag ska göra på torsdag. Istället vaknade jag med världens halsont och frossa så jag blir hemma och försöker kurera mig. Fy tusan vad tråkigt.

Så gillar jag att klä mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “En häromdagens”

  1. Hej!
    Tänkte bara fråga – hur fäster du upp ditt korta hår sådär snyggt? Jag tycker din frisyr är supersnygg och har liknande själv och skulle gärna vilja sätta upp det som ditt vid festliga tillfällen. Krya på dig!

  2. Ännu ett fantastiskt fint läppstift/läppenna! Undrar verkligen vad det är för märke och färg så man kan köpa ett likadant 🙂
    Krya på dig snabbt nu Clara!

    1. Tack =) Det är ett rött från make up store. Har för mig att det heter typ “Brick red” eller något liknande

  3. Hej Clara! Din hy ser helt fantastisk ut! Jag hade blivit så glad om du vill dela med dig av vilka hudvårdsrutiner du har, eller om det är några särskilda produkter som du använder? Vill också tacka för en jättebra blogg som jag har följt i flera år 🙂

  4. jag undrar mest vad nagellacket du har på naglarna heter? och så hoppas jag att du snart känner dig piggare 🙂 tack för att du bloggar!