Här kommer gårdagens outfit! Lite knepigt ljus eftersom jag fotade den klockan elva på kvällen. Inte förrän då hann jag hala fram objektivet och knäppa av en bild

Ny favoritklänning från Camilla Thulin för Ellos. Älskar omlottklänningar men oftast är de så urringade att brösten trillar ur – men inte Camillas klänningar som smiter åt precis som de ska göra.

Sjukt nöjd! I en fin klänning och ett par schysta skor är man alltid välklädd och behöver inte addera så mycket mer för att outfiten ska bli komplett. Önskar dock att jag var lite bättre på att använda smycken. Tycker att det är fint men stör mig så mycket på när det plingar och rasslar när jag rör mig. Och ringar har jag allra svårast för – vanligtvis har jag inte ens på mig mina vigselringar.

Klänning Camilla Thulin för Ellos, skor Vagabond och kappa Monki