Sallad med oliver och feta på silverfat.

Den gemensamma nämnaren på bilderna jag tar hos min syster är att de kretsar väldigt mycket kring mat. Helt enkelt eftersom vi tycker om att både laga och äta i stora mängder när vi ses. Här är några goda saker vi satt i oss. Resterna av en potatissallad fick lite ruccola, fetaost, vattenmelon och svarta oliver och blev en lunch dagen därpå.

Apelsin, banan och nötter i retroporslin.

Fruktsallader äts i alla former till frukost. Gott med kardemumma, kanel eller vanilj om man vill variera sig en aning

En kväll satte vi i oss massa räkor och hemmagjord aioli och favoritsnackset salta pinnar som både Anna och jag älskar men som jag i vuxen ålder förstått att alla andra anser vara bottenskrapet bland snacks. Eller vad säger ni?!

Sockerärtor och lök på skärbrädan.

Sedan lagade vi till en magiskt god fiskgryta häromdagen. Med sockerärtor, salladslök, fänkål och lite annat smarrigt

Havskräfta på toppen av sommarrätten.

Och en havskräfta på toppen. Fasansfullt förskräckligt gott!

Min blåblommiga sommarklänning med lång ärm.

Så avslutar jag det hela – inte med en maträtt utan den enda bild som knäppts på mig senaste dagarna. Från idag när vi var ute på en liten utflykt. Pangvarmt och soligt var det till min stora glädje!