Imorgon gör jag min sista arbetsdag innan semestern! Följaktligen for jag runt som en skållad råtta idag. Men det blev ändå en himla fin tisdag! Soligt och varmt och pappa var här och hjälpte Jakob att trava in veden. Själv bar jag snurrig klänning och jeansjacka

Till middag gjorde jag lax i ugn. Lägg laxfileer i folie. Salta, peppra och skiva över citron. Lägg på en klick smör och knyt ihop och ugnsbaka på 200 grader tills fisken är lagom!

Till det serverade jag en potatissallad med senapsdressing. Skala och tärna potatisen. Koka den mjuk och häll bort vattnet. Blanda kryddig sötstark senap med citron och majonäs och massa salt och peppar och veva runt i den ljumma potatisen. Klipp över lite koriander och njut!

Smarrigt värre! Med rabarbersaft i glaset dessutom

Utsikten från köksbänken är faktiskt helt fantastisk nu i juni! Det är knappt så man vill gå därifrån…