Ni kanske minns att jag skrev om att jag skulle gå en trädgårdskurs i våras? Det gjorde jag ju och förutom lite mer kött på benen ang trädgårdsplanering så fick jag lära känna ett gäng härliga, roliga kvinnor. Faktiskt hade vi så trevligt ihop att vi inte ville sluta ses bara för att trädgårdskursen slutade. Så igår träffades vi och fikade hemma hos Nina, en av kursdeltagarna. Hon bor så vansinnigt fint i en Västerbottensgård utanför Umeå

Pärlsponten, plåtburkarna, diskhon – ja allt är magiskt fint och mysigt!

Vi hade så roligt att jag kom hem först vid midnatt med kramp i skrattmusklerna och en släng av min ökända ansträngningsastma som dyker upp när jag har skrattat för mycket! Det är ett väldigt gott betyg på en kväll

Jag har bestämt mig för att försöka träffa så mycket kompisar som möjligt i sommar. Jag är ju lite dålig på att prioritera sådant annars men känner mig verkligen svältfödd på kompishäng efter den här våren. När jag blir stressad är det lätt hänt att jag väljer bort att umgås med vänner för att jag inte tycker mig ha tid – trots att vänner är precis vad som skulle hjälpa mig att minska stressen och orka med pressen! Otroligt dumt när man tänker efter