Idag var det riktigt ruskväder här hemma och jag ägnade mig bland annat åt rengöring av alla oljelampor och påfyllning av lampolja.

Sedan bakade jag och Bertil en chokladtårta och små kaffekyssar till hans farmor och fastrar som skulle komma.

Tårtan blev alldeles ovanligt lyckad – lovar att ge er receptet sedan!

Eftersom det var så ruskigt ute tände jag lite ljus och lampor runtom i huset. Lupinerna pryder sin plats på köksskåpet

Och så planterade jag om några Mårbackapelargoner som vuxit ur sina för små krukor. Den höga blomman i köket fick flytta över till en gammal kruka jag fyndade på loppis för ett tag sedan! Även gardinerna är ett loppisfynd. Faktiskt är varenda pinal som syns i bild i det här blogginlägget sånt jag fyndat i andra hand!

Ikväll kom min vän Emma kommit förbi och vi tog en milslång promenad och pratade oss hesa och blev alldeles uppätna av myggen. Egentligen skulle jag kommit från Borås först idag men vi åkte hem en dag tidigare så det här blev en liten bonusonsdag!  Det är jag väldigt glad för. Men nu måste jag skynda mig i säng för klockan är mitt i natten och Folke har väldigt lite förståelse för att jag är trött för att jag suttit och surfat till klockan 02