Äntligen börjar de sist bitarna i vårt badrum falla på plats. Har försökt dokumentera lite även om det är jättesvårt då badrummet är typ två kvadrat stort.

Bland annat har alltså ett “duschdraperi” kommit upp.  Ja, det är ju inget vanligt duschdraperi utan en spetsgardin i polyester. Funkar precis lika bra och så slipper man det obehagliga plastprasslet. Jag klippte till två längder så att man kan dela dem på mitten om man vill – eller dra båda längderna åt samma håll. Jag klipte spetsen utan att fålla och hängde upp den i vanliga garderingar på en duschdraperistång av den där sorten som man inte behöver skruva i väggen för att fästa. Tog typ fem minuter.

Krukan i fönstret är en gammal soppskål jag fann på loppis. Inuti står en hängpelargon och bredvid några härliga tvålar

Badrumsspegeln har jag köpt på Victoria Home i Umeå. Någon gång i vintras. Kommer tyvärr inte ihåg märket.

Här skymtar badrumsskåpet som svärfar byggde av pärlspont och som jag målat med linoljefärg. Skåpet är smalt men går hela vägen upp till taket (ca 2,75 meter högt) så det rymmer ändå ganska mycket. I ett sådant här pyttelitet badrum funkar bara speciallösningar. Både nagelborsten och toaborsten kommer från Iris hantverk

Tidningskorgen är ett fynd från en släktings hus

Ja, det var mitt lilla badrum. Har man ett så här litet badrum så får man inse att all förvaring omöjligt får plats inne i badrummet. Stora saker som hårtork har jag liggande utanför i en byrå. Det funkar fint och i vardagslag upplever jag aldrig badrummet som trångt – även om det förstås är väldigt lyxigt att ha ett stort, spatiöst badrum!

Toalettstolen är av märket Burlington, handfatet av märket Twyford och kranarna är från Badex och modellen är Oxford. Golvet är från Marrakech design och det är det bästa i hela badrummet förutom vårt gamla djupa gjutjärnsbadkar.

Bilder från mitt vardagsrum