Än är det nästan två veckor kvar av min semester men nu på lördag gör jag faktiskt ett jobb på Noliamässan i Umeå. Jag och Annakarin kommer närvara och prata om vår bokserie steg-för-steg som gjort succé och nu lanseras i både USA, England och Tyskland. Dessutom kommer ett gäng baksugna barn få delta på scenen och baka ett recept från boken. Vi söker därmed några små bagar-barn som vill vara med och baka från vår bok.

Vi har plats för nio barn och vi lottar deltagare bland de som anmäler sig. Känner du något barn som skulle vilja delta? Skicka en anmälan på info@nolia.se senast onsdag den 5 augusti. Ange namn, ålder, samt en e-postadress dit vi kan maila entrébiljett till mässan (inbjudna barn får en biljett till sig själv + 1 vuxen). Eller kom bara och lyssna när vi pratar lördagen den 8e augusti klockan 15.00 i Electrolux Home-köket mässhall 7.

Den fina bilden är tagen av bloggaren Lundagård