Vindsfynd

Jag blev så glad när jag idag – på  jakt efter ett par barnstövlar på vår vind – istället hittade en låda med gamla undanstoppade favoritklännigar. Lådan har inte öppnats på bortemot åtta år och innehöll flera gamla klänningsfynd! Som den här godbiten – den perfekta fodralklänningen som jag ärvt av min moster som hade den på sextiotalet.

Jag har inte burit den sedan jag var tjugo år men den är fortfarande lika perfekt i modellen. Jag hoppade genast i den utan att ens bry mig om att stryka. Klänningslycka – det är bra grejer det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Vindsfynd”

  1. Finaste klänningen jag sett på länge. Så klassisk! Du passar jättebra i den! Ha en skön fredagkväll

  2. Strålande ! Du är så fin ! Läser din blogg och blir glad av dina fina bilder av barn och bilder som som visar . kram

  3. Jättefin!
    Tänk så otroligt, du har ju faktiskt fött och ammat två barn men kan ändå ha samma klänning. Grattis!

  4. Väldigt snygg modell på klänningen! Du skrev att du hittade en låda, kan du visa flera av klänningarna?❤

  5. Åh, så himla fin, vintage och från sin egen vind. Kan det bli bättre? Måste också bara säga att jag verkligen gillade filmbiten från när ni anlade rabatten, så mysigt.

  6. Hej Clara! Går du till någon kyrka där du bor? Det är sällan vi får läsa något om sådant, det hade varit så intressant och trevligt att få dela det med dig! Om du inte går till någon kyrka, beror det på något speciellt? Det kan ju vara så att man inte trivs, inte känner att man hinner etc. Hälsningar Julia