Den här helgen har gått i fixandes tecken. Igår tog vi en loppisrunda med barnen för att se om vi kunde jaga rätt på en fin gammal dörr att sätta in i den nya källarentrén.  Sedan hälsade vi på min pappa i stan och åt lunch. När vi kom hem låg jag knockad av trötthet i soffan hela kvällen och klämde avsnitt efter avsnitt av Narcos.

Idag har Jakobs mamma varit här och hela familjen har arbetat ute i trädgården. När solen är framme är det riktigt skönt ute. Trädgårdsanläggandet sjunger ju på sista versen och nu börjar vi äntligen kunna städa upp och röja iording efter dessa kaosmånader. Väldigt befriande, men arbetsamt. Medan Jakob och Albin burit skrot och sorterat i förnummet till växthuset har jag putsat fönster och fixat iordning lite i rabatterna.

Som söndagsfika bakade jag en pumpapaj som blev himmelens god – återkommer med receptet!