Släppfesten

Igår hade vi släppfest för min och Annakarins nya bok God Jul – Kakor, knäck och karameller.

Vi höll till i Umeåbutiken Kii och bjöd på godsaker ur boken så som polkamaränger, saltlakritskola och kokosbitar.  Mums!

Så himla viktigt att ta sig tid att fira sina framgångar. Det är jag alldeles för dålig på. Jag bara hastar vidare till nästa projekt eftersom det som ligger i framtiden alltid känns roligast och som mest spännande.

Efter några timmar av signerande och bokförsäljning hade jag ätit så mycket julgodis att tänderna höll på att trilla ut…

Tycker för övrigt att det är så roligt med butiken Kii. I tider när kedjorna tar över och fyller galleriorna utanför städerna uppskattar jag verkligen de små butikerna.

Med handplockat sortiment, god service och och rolig, personlig butiksinredning och skyltning!

Nästa vecka har vi en boksignering i Stockholm inplanerad  – berättar mer om det i ett kommande inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Släppfesten”

  1. Håller absolut med dig om detta med de stora tråkiga kedjorna som trycker undan de små unika butikerna, men dessvärre är jag en sådan som faller för frestelsen då vi åker till stan. Vi har 25 mil enkel väg att åka och då vi väl är framme orkar man inte leta parkering inne i stan utan hamnar ute på Ersboda eller möjligvis på Strömpilen. Sedan hinner men gå på tre affärer innan man känner att man vill spy på all hets och stress. Den lilla shopping som ändå utförs numera sker oftast vid köksbordet och via datorn. Men detta är förmodligen bra både för miljön men även för plånboken då man inte nöjesshoppas längre 🙂

  2. Grattis till nya boken! Vad roligt att ni firade den i en sån vacker miljö. Jag hade själv ett café och butik för många år sedan, i ett gammalt hus på vår f d gård. Mycket personligt inredd. Som jag älskade att pyssla i det huset. Sedan flyttade vi från gården in till stan. Jag saknar den tiden när jag läser på din fina blogg.

  3. Boken är mycket uppskattad av A, 9 år. Hon har bjudit på marängerna flera gånger om redan. Tusen tack för fin inspiration!

  4. Vad mysigt det ser ut!

    Jag brukar också missa firandet. Tror att det ofta beror på att jag anser mig att projektet är över långt innan mina kunder nås av nyheterna. Det känns lixom som “old news” för mig som slitit med något dag ut å dag in. Dumt egentligen för det är ju bra å pausa å ta in helheten av det man gjort inna man går all in på nästa projekt. 🙂

  5. Hej uppskattar din blogg så oerhört. Speciellt hur du skriver om barnen att det inte alltid är så lätt och roligt. Måste bara fråga om du vet vart annakarins klänning kommer ifrån den var ju en drömklänning.