Veckans insta

Här kommer ett inlägg med lite av det jag lagt upp på instagram senaste tiden. För er som ännu inte följer mig där eller inte äger en smartphone.

1. Julpyssel på arbetstid. Kan vara det bästa jag vet. Jag satte ihop inlägget med pyssel till Panduro en iskall snötyngd dag denna vecka. 2.Morgonpromenad med hunden till “mitt” älgtorn i vanlig ordning. Termometern visade på -18 och skogen var obeskrivligt vacker. 3. Jag gick på 40-årsfest för att fira Annakarin. Temat var åttiotal och jag sportade stentvättad kjol, axelvaddar, spetsiga pumps och en hel kaka rouge. 4. Läskigt men sant citat. Är så less på FB just nu. Orkar knappt läsa där längre. 5. Loppisfyndad kapp-dröm till Folke. Med rutigt flanellfoder. För finkalas – ej utelek. Älskar den a-linjeformade modellen. Skulle gärna ha denna i vuxenstorlek. 6. Tavelväggarna flyttar ständigt runt här hemma. Kungaporträtt samsas med bilder av västerbottniska fabriksarbetare uppställda utanför sin arbetsplats. 7. Jag och Annakarin drog till Luleå och föreläste. Älskar att föreläsa med henne – vi har så roligt ihop. Både på scenen men också på resan. 8.Stilleben från mitt vardagsrum med tapeten som är de mest efterfrågade i mitt flöde. I VARTENDA inlägg undrar  någon vad den heter. Vera från Sandbergs. 9. Tidig fredagsmorgon. Iskallt ute. Varmt och trygg inne. Den här typen av bilder får alltid mest likes. 2644 är den uppe i nu tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Veckans insta”

  1. Håller verkligen med om det där med facebook men känner mig kluven. Det finns så många bra funktioner både Messenger och köp- & säljsidorna (köpt barnens slalomutrustning och vintergarderob via facebook) men sedan så får man så mycket skit på köpet. Så mycket negativ energi sprids via fb….

  2. Det går ju att trycka på pilen högst upp till höger i varje inlägg sen kan man välja om man vill sluta följa personen eller sluta se inlägg folk delar från specifika sidor.

    Själv är jag evinnerligt trött på att allt och alla kallas för kalla och rasistiska nuförtiden, för allt! Törtt på alla bekymrade rubriker och inlägg om att det blir värre och dystrare och mörkare när det snarare är tvärtom.. aldrig förr har det varit så stort engagemang och uppslutning kring folk som ryter ifrån mot orättvisor, hjälpe till vid olika katastrofer globalt osv.

    Sen är både Sverige och Norge är väldigt fina, hjälpsamma och varmhjärtade längder ÄVEN om man begränsar invandring/flyktingmottagare och uppfyller sina plikter gentemot de egna invånarna först, att lyfta den frågan är inte rasistisk.

  3. Jag har stängt ned fb! En sådan befrielse. Jag och min man undrade vad som hade hänt om man stängt ned fb, Twitter och instagram mm. Bara ett litet knapptryck och allt skulle vara borta. Vad hade hänt då?! Spännande funderingar i vintermörkret:)