Här kommer ett inlägg med lite av det jag lagt upp på instagram senaste tiden. För er som ännu inte följer mig där eller inte äger en smartphone.

1. Julpyssel på arbetstid. Kan vara det bästa jag vet. Jag satte ihop inlägget med pyssel till Panduro en iskall snötyngd dag denna vecka. 2.Morgonpromenad med hunden till “mitt” älgtorn i vanlig ordning. Termometern visade på -18 och skogen var obeskrivligt vacker. 3. Jag gick på 40-årsfest för att fira Annakarin. Temat var åttiotal och jag sportade stentvättad kjol, axelvaddar, spetsiga pumps och en hel kaka rouge. 4. Läskigt men sant citat. Är så less på FB just nu. Orkar knappt läsa där längre. 5. Loppisfyndad kapp-dröm till Folke. Med rutigt flanellfoder. För finkalas – ej utelek. Älskar den a-linjeformade modellen. Skulle gärna ha denna i vuxenstorlek. 6. Tavelväggarna flyttar ständigt runt här hemma. Kungaporträtt samsas med bilder av västerbottniska fabriksarbetare uppställda utanför sin arbetsplats. 7. Jag och Annakarin drog till Luleå och föreläste. Älskar att föreläsa med henne – vi har så roligt ihop. Både på scenen men också på resan. 8.Stilleben från mitt vardagsrum med tapeten som är de mest efterfrågade i mitt flöde. I VARTENDA inlägg undrar  någon vad den heter. Vera från Sandbergs. 9. Tidig fredagsmorgon. Iskallt ute. Varmt och trygg inne. Den här typen av bilder får alltid mest likes. 2644 är den uppe i nu tror jag.