Dansande tranor

Emma von Brömssen är alla inredningsbloggares älskling. Hon är framförallt känd för dina fantastiska mönster – så när Eco Wallpaper bad mig tolka en tapet från den kollektion hon gjort för deras räkning blev jag väldigt glad. Kollektionen är rakt igenom fantastisk och det bästa är att den känns så tidlös. Den passar lika bra i ett modernt, avskalat hem som i ett äldre. Då jag själv föredrar den äldre stilen stylade jag tapeten Dancing Crane med murriga äldre möbler, för att få en härlig jugendkänsla.

Kolla in de dansande tranorna! Så vackert.

Tapeten finns i fyra färgställningar – rostbrun, blå, ljusgrå och mörkgrå. På bilden ser ni den rostbruna som är min personliga favorit.

Tillsammans med Eco Wallpaper anordnar jag nu en liten jultävling där ni kan vinna 6 rullar av valfri tapet ur kollektionen Eco Simplicity. Allt du behöver göra för att delta är att motivera vilken av alla tapeter du gillar mest och var i ditt hem du skulle välja att tapetsera med den.

 

Tävlingen pågår till den 22/12 kl 23.00. Eco Wallpaper utser vinnaren och beslutet kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Inlägget är ett samarbete mellan Underbaraclara & Eco Wallpaper.

 

Grattis till vinnaren Kylie Larsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

186 kommentarer på “Dansande tranor”

 1. Jag skulle välja maple leaf i blått. Den beige tapeten som sitter i vårt stora kök (och som har suttit här sen vi flyttade in) skulle jag äntligen få byta ut. Mot maple leaf som skulle ge köket personlighet, värme, färg och en otroligt snygg ny look!

 2. Jag skulle önska 3665 Block Print Eco Simplicity. Min dotter hade tidigare vårt nuvarande gästrum som sitt. Därför har vi kvar en rosa-ljusblå-grön-randig tapet som inte precis känns vilsam. Skulle vara fint att bjuda övernattande gäster på ett vackert och lugnt sovrum.

 3. Jag skulle tapetsera med den blåa maple leaf i vår trapp! Vi köpte en gammal villa och fick sedan två barn ganska tätt, så renoveringen blir det inte så mycket med just nu. I trappen sitter ett gammalt fult 80-tals tapet och att byta ut det till maple leaf skulle betyda en så mycket trevligare start på dagen då tapetet är det första man ser på morgonen när man går ner! Har vi tur kanske det blir en rulle över till det nya barnrummet….

 4. Jag skulle så gärna tapetsera med Dancing Cranes i blått. Vi bor i ett gammalt församlingshem och stora salen har trägolv målat i en brunröd färg och det skulle bli så fint ihop.

 5. “Dancing cranes” i ljusgrått är den perfekta tapeten i ett litet sovrum. Tapeten har ett vackert mönster i en dämpad och harmonisk färgskala som ger rummet både liv och lugn. Det “tredje rummet” skulle äntligen få ett lyft och bli något mer än ett ofrivilligt förråd.

 6. Jag skulle välja Botanica 3661. Bor i en ganska grå 60-talslägenhet i en förort och med den fina tapeten i sovrummet skulle mitt värsta begär efter försommarfagra blomsterängar dämpas till uthärdlig nivå.

 7. Jag skulle välja Flos 3679. Vi har bott i vårt hus i 5 år men inte kunnat göra om i sovrummet. Just nu finns där en väldigt sliten smutsgul gammal tapet, med dålig mönsterpassning och massor av bubblor och sprickor, och vi avskyr den. Det skulle vara så underbart att få tapetsera om i sovrummet och få en lugn och vilsam känsla, istället för negativitet som kommer av att vistas där nu. Just nu skulle det känns så skönt med ett sovrum som jag blev glad och lugn av att stiga in i. Jag gillar Flos eftersom att den har lagom mycket mönster. Det blir lite liv i tapeten men utan att det blir för grylligt. Lite så det ska vara i ett rum man ska sova.

 8. Åh, vad jag skulle vilja vinna Flos – 3679. De diskreta romberna av små blommor skulle ge karaktär och en vag känsla av en lite äldre tid som passar min stil och mina möbler, men samtidigt en ljus och lugn grund, till vardagsrummet i min ganska anonyma 60-70-talslägenhet, som just nu är tapetserat i allmännyttans “passar-alla”-val av tapet… Vilket lyft det skulle bli!!

 9. Åh har drömt om att tapetsera om i vårt sovrum, gör inget annat än sover där för att det känns som en trist grotta (ligger i souterräng-våning i hyreshus). Dancing Cranes i en ljus färg skulle kännas som en lättnad och en förvandling.

 10. Jag skulle välja 3667 Block Print till mitt lilla kök. Den känns som tapeten som fanns i köket i mitt hem på 80-talet då jag var barn. Jag tänker att ett kök är den plats som allra mest ska kännas som hemma.

 11. Hej Clara,
  Jeg ville välge Maple Leaf i lyseröd til sovevärelset i vores nye lejlighed i Stockholm; der er allerede et lyserödt, men meget slidt tapet, og det ville väre vidunderligt om vi kunne vinde lidt hjälp til at få det fornyet inden vi bliver foräldre for förste gang her sidst i januar. God jul!

 12. Vi ar visst samma smak 😉 Dancing crane är så vacker! Men slumpen skulle få avgöra färg & stil i vårat sovrum. Den blå eller den rostbruna velar jag mellan…

 13. Jag skulle välja den ljusgrå dancing crane till vårt sovrum, då den tapeten vi har är skruttig, mörk och halvt nedriven på vissa ställen och har suttit i eviga tider sen vi flyttade in..

 14. Jag skulle vilja vinna Block Print – 3667. Vi flyttade till ett gammalt hus på landet i våras och huset är mestadels renoverat på 70- och 80-talet. Vi försöker nu att återställa huset så att tapeter, lister mm matchar husets ålder. Vi försöker få fram husets “själ” :). Denna tapet skulle passa perfekt i glasverandan!

 15. Åh svårt… Hallen skulle bli så fin i Botanica. Den grå varianten på dansade tranor skulle sitta som en smäck i gästrummet. Så jag säger dom två. Men måste jag säga en då väljer jag Botanica. Håller tummarna /Malin Schedin

 16. Helt otroligt!
  Som jag har letat efter en tapet till mitt gästrum – öppnar katalogen – och där är den!
  3673 – sun skulle passa perfekt!

 17. Blå dansande tranor skulle få sitta i vårt sovrum! Den är jättevacker. Vårt sovrum är lite dassigt och slitet ich prioriteten har inte varit högst där. Men att få sova i ett vackert rum borde ju vara en lisa för själen.

 18. Jag älskar tapeten mapel leaf nr. 3657, den skulle få sitta på väggarna i vårt sovrum. Våra teakmöbler skulle passa bra tillsammans med den!

 19. Jag tycker att Sun-3673 är alldeles underbar! Jag gillar att tapeten “strålar” och är ett mönster av fina detaljer.

  Håller på och bygger in barnsängar under snedtaken, skulle sätta tapeten inuti för barnen att titta på, men även på utsidan, det vill säga själva ramen runt sängen.

  Vårt hus är en gammal klassisk röd-med-vita-knutar, så stilen passar väldigt bra ihop.

 20. Hei! Min kjære forlovede har langsomt, men annektert gjesterommet vårt og gjort det om til sin personlige man-cave. For å gjenvinne litt av min visjon for rommet som kontor/gjesterom hadde det vært topp å begynne med det vakre blå tranetapetet på en fondvegg! Da tenker jeg verktøybordet får en fin contrast mittemot 😉

 21. Velar mellan blå och roströd Maple Leaf. Båda skulle passar ypperligt i det lilla tv-rummet vi håller på att renovera i vårt 30-talshus i Bromma. Vill ha en mysig och varm känsla i det minimala rummet 🙂

 22. Jag skulle vilja vinna Block Print 3667 till vår lillstuga som blev påkörd av en bil förra året. Vi har efter olyckan långsamt reparerat detta fina lilla hus med en ny murstock i tegel, nytt enkupigt tegel och en ny järnkamin. Det som återstår nu är att renovera fönstren och tapetsera!

 23. Hej!
  Vi ska renovera min mans skrivarstuga ursprungligen en kyrkstuga från kanske 17-1800-talet som ligger mitt i Världsarvet Gammelstad. Men renoverad och utbyggd på 50-talet- Tapeten Block print 3664 skulle passa så bra i köket som ska göras om helt så att det går att använda. Men i lite gammal stil. Hoppas på tur!!!

 24. när jag kom in på din blogg och såg det här inlägget så fick jag hjärtklappning och magpirr på två sekunder. EMMA VON BRÖMMSEN! (!!!)
  jag är 23 år och bor i göteborg och har sedan en tid tillbaka fått ett inredningsintresse som inte tycks ha några gränser. det bästa jag vet nu för tiden är att gå runt i alla fantastiska inredningsbutiker här i göteborg (artilleriet, the kitchen rum21, engelska tapetmagasinet, vallgatan 12 osv) . har följt emma von brömssen ett tag och avgudar verkligen hennes estetik och mönster. letar upp alla hemma-hos repotage och artiklar om henne som finns ute. är helt enkelt ett BIG FAN. det som jag förmodligen tycker bäst om är just det “göteborgska”. hennes stil får mig att tänka på göteborgs skärgård, hennes tapeter tillsammans med vitmålade plankgolv och kaffe på altanen.
  I senaste ELLE decoration fanns en stylad bild på hennes “Botanica 3660” och jag och min kompis satt med öppna munnar och bara dog. SÅ FINT! inte nog med det, den skulle vara PERFEKT som fondvägg i mitt lilla vardagsrum i min tvåa på Hisingen. en vägg jag länge velat vad jag ska göra med, då jag inte vill smälla upp en megastor TV på den. nej, en så vacker tapet skulle vara perfekt.
  så min önskan är helt enkelt Botanica 3660. åh tack för denna tävling!!

 25. Jag önskar 3673 sun till ett rum som min son ska få flytta in i efter storasyste, eller 3660 Botanica till mitt och makens sovrum. Båda skulle göra oss glada och känns som bra materiaval.

 26. Jag skulle vilja vinna 3650
  Dancing Crane i blått. Är precis rätt blå nyans för att inte bli för kall, och ett fantastiskt mönster!

  Vi har precis köpt hus så just nu letar jag tapeter till alla rum. Den här skulle hamna i vårt sovrum.

 27. Min underbara vän Sara skulle verkligen behöva piggas upp med en fantastisk tapet. Efter flera år av operationer och depressioner skulle hon och hennes man behöva komma på andra tankar.
  De bor i ett charmigt hus från 1800-talet som just nu är vitmålat invändigt så gott som överallt. Jag vill inte bestämma vilken färg som skulle passa dem bäst, men en tapet i mönstret “block print” hade gett mer liv i deras hem!

 28. De där dansade tranorna är också även mina favoriter. Vi behöver tapsetsera om i vardagsrummet och de vackra ljusgrå tranorna får gärna flaxa in och bo hos mig. Skulle vara så fint när restav av mitt vardagsrum går i rött.

 29. Alltså jag har precis rivit gamla tapeter, spacklat å slipat vårt vardagsrum så det enda som fattas nu är en tapet att sätta upp. Vi har mycket trä, gamla teakmöbler och en dålig blandning retro från second hand och den med blå tranor skulle passaa så fint tills alla våra möbler å gröna växter. Det vore drömmen!

  Om jag inte tänker om helt å sätter den i sovrummet till vår fina gamla underbara stora spegel i silver, tillsammans med stegen som min man själv snickrat å målat i mentolblå.

  Den heter;
  3650
  Dancing Crane
  Eco Simplicity

 30. Jag och min familj bor i en tvåa, vilket innebär att min snart 5-åriga dotter inte haft ett eget rum än. Vi är nu på jakt efter en större lägenhet och hoppas kunna flytta till våren och vad hade då inte varit mer fantastiskt än nya ekologiska tapeter till min dotters rum! Jag har fastnat för just Dansande tranor (i “rött”) och tror den skulle bli magisk i hennes rum.

 31. Dancing Crane, nr 3650 skulle jag välja att tapetsera vår hall och trappväggar med. Mönstret är rogivande och ger mig en känsla av lantliv, vilket behövs när jag efter fyra månader i radhusliv saknar just landet.

 32. Min familj har tillsammans med min systers familj och våra föräldrar jobbat hela året med att bygga en liten sommarstuga. Nu börjar det äntligen närma sig färdigt och i min familjs sovrum skulle “Botanica 3661” passa perfekt. De vackra – och samtidigt enkla – blommorna skulle smälta in så fint med de naturliga blommor som finns precis utanför, en meter från sovrumsfönstret. Jag längtar så tills det lilla sovrummet (som ännu bara är osb-skivor och ett litet fönster) får liv med en tapet!

  Mvh Sofia

 33. Den ljusblåa dancing crane! Skulle sätta den på en vägg i vårt vardagsrum. Den väggen är halva tv-avdelning och andra halvan är lekrum. När jag var liten brukade jag titta på tapeter (hon typ mormor som är från förr i tiden) och drömma mig bort. När man tittar nog länge så ser man andra saker. Så tanken är att det ska vara en fin bakgrund bakom tv:n men framförallt så att våra barn får samma tapetfeeling och kanske tränar sin fantasi lite. Just nu sitter det en svart tapet där, supertråkig och inte alls så fantasivänlig.

 34. Om några månader tar jag och min familj över släktgården med ett otroligt stort och fint hus byggt på 50-talet. Det kommer bli en utmaning att renovera huset! Vår stil är lantlig och vi gillar gamla möbler, omålade! Tapeten Block Print hade passat perfekt i vår nya stora hall där en stor slingrande ektrappa är framträdande. Vi tänker oss kanske en vit boasering nedtill och den här fina tapeten upptill. Önska oss lycka till till livets största projekt!

 35. Jag skulle välja block print, den med blått mönster på vitt botten. Vi renoverar som bäst släktens gamla kaptensvilla från 1920-talet, och saknar fina tapeter till barnens rum på övre våningen. Tänker mig hur fint det skulle bli med min pappas gamla röda utdragssäng intill denna tapet, och en blå-vit-röd-grå-randig trasmatta på golvet brevid. Håller tummarna!

 36. Vilka vackra tapeter.Om jag vann skulle jag välja den snygga tapeten River 3674, därför att den skulle passa bra i min tvååriga sons rum som vi vill göra om. Han heter dessutom Avon som betyder flod så det skulle vara en fin symbolik också.

 37. Vilken bra tävling för jag har redan bestämt att dansande tranor ska upp i sovrummet, har bara inte bestämt om det blir i ljusgrått eller mörkgrått, det var kärlek vid första ögonkastet. Den är helt fantastisk vacker, liksom lite mjuk och böljande och alldeles…. alldeles underbar.

 38. Vilka vackra tapeter. Om jag vann skulle jag välja botanica nr 3661. Jag skulle ha den i våra hall där den skulle bli superfin ovanför vår vita pärlspont!☺️ Håller mina tummar för vinst! Tack för en fin blogg och god jul Clara!

 39. Åh Block Print! I vårt sovrum! Där sover alltså vi stora och våra tre små, i samma säng. Nu har jag (mamman) dock fått flytta ut och sova för det mesta med vår tremånaders i hennes rum. Och pappan får ibland byta rum till antingen femåringens säng för att det blir för trångt. Eller så får han OCH treåringen byta till hennes säng för det har hänt en olycka. Om olyckan händer brukar vi i och för sig måsta byta plats alla fem. Och ibland hamnar vi alla i soffan framför barnteve istället. Men alltså “Block Print” – vilken harmoni i kaoset 😉

 40. Vackert! Jag hade valt MAPLE LEAF – 3659 och satt dem i våra två barnrum som en fondtapet bakom sängen.
  God jul!

 41. Skulle jag vinna skulle jag välja Dancing Crane (3650) som skulle bli jätte fint i sovrummet som verkligen behöver ett lyft. Alla tapeter är otroligt fina.

 42. Vi har precis köpt en gammal gård från 1868 och allt känns suveränt, förutom kanske att hela vår budget rök och hela huset är inrett a’la 70-tal. 😉 Sol 3673 är min favorit, den skulle göra sig så himla fint i vårt lantkök! 🙂

 43. Hej ! Väldigt fina tapeter! Jag skulle vilja tapetsera om i hallen med Botanica 3660! Jag vill ha skog-och äng-tema i hallen och det skulle bli fantastiskt fint !!!
  Mvh Anna

 44. Diamond 3688 skull bli superfin i vårt gästrum som är vårt nästa projekt. Tänk att få skämma bort våra nära o kära som skall sova över med en så fin tapet. Som det är nu med 80-tals blommiga bårder och turkosa lister så vågar man nästan inte bjuda hem någon.
  Mvh Malin

 45. Jag och min sambo har precis köpt ett hus och vi är både nervösa och förväntansfulla! När kontantinsats, pantbrev och lagfart är betalt är det ganska skralt på kontot. Vi kommer inte ha några pengar över att inreda med inledningsvis, vilket egentligen inte gör så mycket för vi gillar att fynda på loppis

  I vardagsrummet sitter det en fin tapet som jag tror har suttit där sedan huset byggdes på 60-talet men i sovrummet är det vita tråkiga väggar med en ful fondtapet. Jag skulle älska att ha 3681 Flos på väggarna i stället. Jag tycker att färgen och mönstret är så rogivande. Jag tror man sover gott i ett rum med en sådan tapet.

 46. Perfekt tävling! Jag ska tapetsera om i mitt arbetsrum hemma för jag spenderar så mycket tid där. Det är ett rum med många funktioner och är för tillfället en vit duk som väntar på att jag ska bestämma vad som ska få hända på väggarna. Rummet genomsyras av ett vackert trägolv, inredningen är till stor del av metalloch trä samt gardiner och annan textil är linne och grafitgrå. Därför velar jag mellan Blockprint 3668 (grön med vit bakgrund) som jag tror kan vara vacker. Alternativt kan Blockprint 3664 (vit med grå bakgrund) vara bättre ifall det gröna mot förmodan inte blir så bra som jag tänker det. Jag kan tyvärr inte bestämma mig förrän jag fått jämföra tapetprover i rummet, så det är möjligt att jag härmed fallerade uppdraget med att motivera vilken tapet jag gillar mest. Hur som så gillar jag verkligen mönstret i Block print, mest för att det verkar vara en tapet som både kan vara som en tavla på väggen men ändå underordna sig andra element i ett rum.

 47. De ljusgrå tranorna skulle passa alldeles utmärkt i vårt vardagsrum och kunna råda bot på min besatthet av vita väggar

 48. Åh jag och min sambo har länge letat efter den perfekta tapeten att klä vårt sovrum med, men som studenter har vi bara kunnat drömma! Block Print 3668 är rackarns PERFEKT och skulle skänka oss så mycket glädje i vårt nu slita hyresrättsovrum…

 49. Jag skulle tapetsera dancing crane 3650 på väggen i trappan upp till andra våningen, tapeten som sitter nu är beige och det är såå fult! God jul!

 50. Vi har nyss flyttat in i vår 20tals dröm till hus. Hela huset behöver nya tapeter och jag drömmer om dancing Trane 3650(blå) i vårt stora sovrum som just nu är gulmålat på en trist väv.

 51. Vi har nu bott i vår lägenhet från 1890-talet i nästan ett helt år och alla väggar är fortfarande vita men drömmen om en tapet här och där är stor. Jag tror att dancing crane 3650 skulle bli perfekt i vår stora hall som har ett härligt takfönster och fint golv. Tillsammans med denna tapet skulle det blir den perfekta välkomningen till vårt hem.

 52. Så vackra!!
  Jag skulle tapetsera med 3650 Dancing Crane i vårt matrum som äntligen ska få bli till (har varit sovrum i 7 år, i väntan på att renoveringen skulle bli klar). Där hoppas jag vi ska få ha många härliga middagar och att få dansa ikapp med tranorna!

 53. Min mamma bor i ett gammalt hus som från början var en parstuga från 1700-talet där fattiga människor fick bo. Under 1800-talet när bygdens träpatron köpte huset till sin syster så byggdes det om och ut med övervåning och olika krusiduller. Nästa ägare var en kakelugnsmakare och då fick huset några vackra kakelugnar. Tyvärr så revs alla dessa ut och huset moderniserade på 50/60-talet. Nu försöker mamma ge tillbaka huset sin charm genom att till viss del renovera och tapetsera i gammal stil. I hennes sovrum finns en stor vacker blå byrå därför tror jag den fina blå tapeten Maple leafs skulle göra sig utmärkt på en av väggarna. Sen gillar även mamma lönnlöv så tapeten är som gjord för henne.

 54. Maple leaf 3657. Snygg tapet som skulle passa fint i vårt sovrum som behöver en uppdatering. Vår son har redan påbörjat renoveringen… Han gillar att pilla bort tapet längs med skarvarna. Sedan gillar jag hockey också 😉

 55. “Botanica” är så snygg! Den skulle hamna i vårt sovrum – då kan jag ligga och titta på alla blommorna när jag har svårt att somna, på vintern kan jag längta till våren och sommaren.

 56. Hej Clara! Jag och mina tre barn hyr en våning i en gammal grosshandlarvilla i en liten medelpadsk ort. Jag älskar vårt hem, trots att här är ganska dragigt, slitet och nedgånget. Vi är pyssliga och kreativa så visst har vi det fint. Dock skulle jag aldrig ha råd att köpa tapeter och hyresvärden vill helst inte lägga några pengar på huset. Om jag och barnen inte bodde här skulle kåken bli stående tom. De där dansande tranorna skulle vara så vackra i blått i vårt vardagsrum/kontor/mammassovrum som är en inbyggd punchveranda med utsikt över älven och bergen. Vore just en superfin julklapp till oss och huset!

 57. Tapet 3664 Block Print Eco Simplicity tycker jag är så fin! Lite gammaldags med sina sirliga små blommor. Den skulle passa bra i vardagsrummet i vårt 20-talhus, som idag har en alldeles för modern och opassande tapet som jag längtar efter att byta ut…

 58. Hej!
  Å så fina tapeter! Vi håller just nu på att totalrenovera vårt hus från 1915 nere i Höganäs. Vi har länge letat efter en tapet till vardagsrummet, en tapet som passar bra till lite antika möbler. Det skulle vara så fint att få vinna den rostbruna tapeten – och få lite energi till fortsatt renovering.
  God jul och med vänlig hälsning
  Mika

 59. Vi planera just nu för en renovering av ett rum vi inte använder i vårt hus från 1917 som ska bli ett bibliotek med läsfotöljer skrivbord och en hel vägg men bokhyllor. Vill ha den där mysiga lite murriga känslan och tror att 3651 Dancing Crane skulle passa utmärkt

 60. Bellis 3685.
  Behaglig färg som påminner om havet som omringar mig. Jag skulle tapetsera mina 2-3ors klassrum om jag vann.

 61. Hejsan!
  Jag tycker tapet nr 3665 skulle passa så bra i ett av våra rum på övervåningen som numera är gästrum. Barnen börjar flytta ut och det är dags att förnya även om vi vill ha den gamla stilen kvar. Vi bor i ett 10 år gammalt hus i sekelskiftesmodell och det skulle passa så bra med ett tapetbidrag.
  Hoppas på tur!

 62. BLOCK PRINT – 3667
  Den tapeten föll jag för direkt jag såg den.
  Den har ett fantastiskt behagligt mönster som är både mjukt böljande och grafiskt tydligt på samma gång.
  Om jag vann skulle jag tapetsera vår långa vägg i vardagsrummet med denna tapet.
  Den skulle tillföra rummet och hela hemmet så mycket i form av verklig hemtrevnad, känsla av gedigen kvalitet och personlighet.
  Jag har inte haft råd eller möjlighet att göra om något hemma på många många år så detta skulle innebära en sån fantastisk ansiktslyftning för mitt hem!!! Vänliga hälsningar Miriam

 63. Diamond 3690 tycker jag är snygg och harmonisk. Jag gillar tapeter med små mönster i vackra färger. Om jag vann så skulle jag dock ge tapetrullarna till min fina syster som har en vacker lägenhet som skulle behöva lite kärlek. Hon har inte haft pengarna att fixa till den och lite tapeter skulle hon bli superglad för. Dessa skulle passa i hennes sovrum.

 64. Nu i november tapetserade jag hallen med en tapet från William Morris. Mustigt och färgrikt. Helt plötsligt blev det vita köket väldigt vitt. Drömmer nu om att tapetsera om köket och intilliggande tv-rum i en mönstrad, ljus tapet med färg.

 65. Jag arbetar som arkitekt och ska renovera hallen hemma, vi bor i en liten lägenhet på 37kvm, då ska det vara ljust och vitt överallt tänker kanske många, men vi gillar färg och i hallen som man ser från alla ställen i lägenheten skulle de dansande blå tranorna vara så fina! Inte bara tranor kommer dansa om jag vinner tapeterna, jag skulle tapetsera och sen bjuda in till hallfest med dansgolv direkt innanför dörren!

 66. Åh Botanica skulle göra vår vita tråkiga hall så fin! Vi älskar naturen och inslag av blommor och blad finns i många av våra rum. Skulle vara så härligt att mötas av Botanica i hallen när man kommer in!

 67. Älskar tranorna, i både rött och blått! I stan vill jag ha dem i rött men satsar på de blå i denna tävling:
  Jag skulle gärna tapetsera vårt sovrum på landet. Just nu sitter där en vävtapet som för 30 år sedan kanske var beige? Landstället får sällan exklusivitet och det har varit på vår Todo list i 2 år att ta tag i sovrummet där. De andra rummen har vi betat av och efter barnens och allrummens prioritering så står det näst på tur! Tänk om jag skulle vinna denna! Då måste maken våga ge mönster och inte bara Stockholmsvitt (tom utanför Stockholm alltså

 68. Maple leaf 3658 hade jag använt i vårt sovrum. Den är fantastiskt vacker och det känns som att den skulle bidra både till ro och till god sömn!

 69. DANCING CRANE – 3653!
  Jag siktar på en framtid nu, en rond två i mitt liv då min älskade make är på väg ifrån mej till en annan värld?
  Vi har sista tiden gemensamt kommit fram till att vi dansat för lite! Vad passar bättre än tranorna?

 70. Vi har nyss köpt hus. Jag skulle vilja tapetsera vårt gästrum med Maple Leaf 3655

 71. Hej!

  Jag skulle helst vilja ha den ljusgrå dancing crane. Jag har precis flyttat till ny lägenhet och har en alkov på 3 kvm där jag ska inreda pysselhörna med stort skrivbord och massor av smart förvaring för alla mina pysselsaker. Än så länge består hörnan av sex flyttkartonger men att få upp en tapet skulle vara första steget för att få det att kännas som ett eget rum! Har precis börjat jobba efter att ha pluggat i sex år så renoveringen får ske i den takt som jag har råd med. En ny tapet vore ett grymt tillskott till budgeten! Glada hälsningar Louise

 72. å jag har en vägg i köket som ropat efter att få nya tapeter i över ett år nu. helt spontant tröttnade jag på möblerna där, för ungefär ett år sen, så jag sålde dem på blocket en timme senare. först sen kom jag på att jag saknade möbler att sitta på i köket. typiskt. men så veckan efter hittade jag en gammal pinnsoffa som jag räddade från tippen och efter lite slip och målande står den nu och mår bra under en fårfäll i köket. det dumma är att den svarta pinnsoffan verkligen kräver en kraftig och stormönstrad tapet- så jag skulle vilja vinna de dansande tranorna i ljusgrått! det skulle bli så vackert!

 73. Dancing Crane 3652 i mörkgrått tycker jag är underbart vacker. Jag skulle sätta den på de två rena väggarna i mitt sovrum och kombinera med Flos 3679 på garderobs- och fönsterväggarna.

  Vårt sovrum har i dagsläget en klatschig 90-talstapet i vinyl(!), påskgul med stora julröda blommor på. Kanske skulle vi få energi till att färdigställa sänggaveln (en obehandlad mdf-skiva) skaffa sängbord, gardiner och lampor (glödlampan i taket fixar jobbet som enda ljuskälla sådär…) om de vackra tranorna ville landa i vårt hem.

 74. Idag fyller jag 34 år. Min första födelsedag i mitt första hus! Jag skulle valt dansande tranorna i blått i vardagsrummet. Då det påminner om en Tapet jag hittade av lager av tapeter i detta rum. Som nu har rosa strukturTapet.

 75. Botanica 3660 hade passat perfekt i trappan i vår nya etagelägenhet vi flytta till i januari! Roligt med en lyxig tapet i trapphuset för då får vi ju se den flera gånger varje dag och den blir synlig från nästan alla rum i lägenheten!

  Håller tummarna! Sen återstår bara att tänka ut hur man tapetserar just där? Byggnadsställning kanske?

  Ha det gott

  Bea

 76. Jag hade så gärna velat tapetsera vår dotters rum med maple leaf 3659. Hennes väggar är just nu vitmålade med diverse kritstreck från när hon var yngre. Hon har oftast ärvt både kläder och inredning från sin storebror så det hade varit underbart att ge henne något nytt.

 77. Vilket sammanträffande! Bara för några dagar sedan pinnade jag “maple leaf”, den rosa, på min pinterest. Den vill jag ha i vårt sovrum när vi flyttar tillbaka hem till Sverige nästa år! Den är så behaglig, varm och vacker, helt perfekt.
  Jag går just nu och planerar och längtar efter ett eget hem, eftersom vi bor utomlands och hyr i andra hand. Ett eget litet hus med tomt ska vi ha. Och en katt, har barnen och jag bestämt. Tänk, en katt på sängen i det sovrummet!

 78. Dancing Crane i mörkgrå skulle bli fint i vårt nya sovrum. Tidigare har jag alltid valt rätt neutrala tapeter med i de två senaste rummen vi renoverat har jag valt med mycket mönster eller färger, för att det är ju egentligen det som jag tycker bäst om.

 79. Förr förra helgen dog våran köksfläkt. Och förra helgen rev vi ut köket av bara farten. Nu grillar vi korv i trädgården och diskar badkaret. Tapeten 3674
  River Eco Simplicity skulle sitta fint i hela köket. Nya 40-talsköket är fyndat på Blocket.

 80. Åh! Botanica var den absolut finaste tapeten. Det skulle kännas så fint att sätta upp den i barnens rum där det nu är ganska slitet. Underbart att få ta in en bit natur i lägenheten.

 81. Maple leaf 3659 i vårt vardagsrum skulle passa perfekt! En så stilig tapet på vår tora vita vägg skulle förändra något trist till något vackert.

 82. Vi har ett tv- rum som vi aldrig riktigt har fått till. Nu har vi kommit på den briljanta idén att det ska bli sovrum & klädkammare istället ( tv:n får flytta in i gästrummet som förvandlas till allrum ) . Tapeten Maple Leaf i blått skulle bli så bra i vårt nya sovrum! Å, jag kan riktigt se det framför mig och hur fint ljuset faller in genom fönstret, skira gardiner, en fluffig säng och dessa vackra tapeter på väggarna.

 83. Block print 3666, så vackert djupt blå med enkelt mönster! Skulle passa hallen i huset vi bygger, en öppen hall med mkt ljus.

 84. Vi har ett kök fyllt av skratt och gråt, kortspel, musik, släkt och vänner, ja allt livet rymmer har vi, men kökstapeten är i erbarmligt skick! Tapeten Block skulle lyfta hela härligheten och ge oss alla ännu ett skäl att träffas i glädje.

 85. Dancing crane vill jag vinna, den inger en rofylldhet. Vill ha den i mitt sovrum, så känns det som att jag befinner mig i mitt paradis på jorden. En stuga i Norrland, under våren el hösten när man sitter på verandan och ser på tranorna som flyger förbi. Mumma för själen.

 86. Den mörkblå dancing crane skulle jag bli överlycklig om jag vann! Skulle göra vår nuvarande tomma och kala trapp och hall helt fantastisk!!!

 87. Har länge velat tapetsera köket. Det är målat i en grågrön rätt fin färg men jag vill ha mer liv, som en snygg tapet kan ge. Tapeten jag väljer – svårt att välja – blir “Flos”. Det skulle vara en finfin start på det nya året!

 88. Lillebror flyttar snart ihop med storasyster i hennes rum. Vad vore då bättre än att kunna tapetsera om, och få bort den fula mörka tapet som finns där nu. Att få omges av fina dansande fåglar på väggarna när de somnar, vilken dröm!
  Jag önskar Dancing crane i blått.

 89. Tänk vilken julklapp det skulle få vara att få vinna några dansande tranor…blå dansande tranor…vad skulle kunna vara bättre?!

 90. Tänk att i ro få slumra in omgiven av rofyda och harmoniska 3658
  Maple leaf – ett ljuvt och romantiskt sovrum gör livet gott.

 91. 3651, dancing crane. Jag ska flytta efter jul, och äntligen äntligen äntligen kommer jag ha ett alldeles eget hobbyrum! 🙂 den här tapeten skulle passa perfekt i det rum jag kommer spendera mest tid i, och de rofyllda tranorna gav mig massor med inspiration för mina olika planerade projekt på en gång jag såg Claras foton!

 92. I vårt sovrum har vi vitmålade gamla trämöbler (dvs ett klädskåp, två pottskåp och en träpluggad karmstol) samt en svart järnsäng i engelsk modell.
  Rummet ligger så det är ganska mörkt, och den nuvarande tapeten är sliten och allmänt trist. Block Print 3667 skulle med sin vita fond och sitt vackra blå mönster lyfta hela rummet genom att addera ljus och färg, samt fungera utmärkt till våra fina möbler. Ser fram emot detta.

 93. Åh vad Botanica 3661 skulle vara fin i vårt kök. Eller kanske inte i det kök vi har just nu, men i det kök vi kommer att ha när vi skramlat ihop till renoveringen. Glasveranda med utsikt, rejäl köksö med plats för bakbord och så en vacker tapet att vila ögonen på. Behövs inte mycket mer än så …

 94. Om jag hade turen på min sida och vann skulle jag önska mig den underbart vackra Dancing crane 3653. Den skulle göra sig väldigt fint i mitt nya sovrum ihop med duntäcken och vackra linnesängkläder och mormors gamla byrå nu när dottern blivit stor och ska få eget rum.

 95. Jag skulle välja block print 3666 eller footprint 3671 i tv rummet för att få till en “murrig” känsla.

 96. Jag hade valt blockprint 3666 för den var så vacker! Mer en gärna hade jag haft den i vårt sovrum. Å min man hade inte varit svårövertalad då han älskar allt med nr 666 😉

 97. Jsg hade valt 3560. Min son älskar fåglar och det hade blivit hans drömmars rum med den underbara tapeten, som ger hopp om frihet, kreativitet och fantasi.

 98. Min favorit är Botanical och jag skulle tapetsera med den i vårt lilla sovrum på 9 kvadrat.

 99. Vi kommer snart få tillgång till vårat nya hus vi ska flytta in i. Det skylla passa perfekt att sätta upp 3653 Dancing Crane i vardagsrummet.

 100. Åh, nr 3667 hade varit så fin i mitt sovrum. Bor i en ganska skruttig hyresrätt med en värd som är snålare än snålast. Har en fruktansvärd fondvägg som jag drömmer mardrömmar om. Men som fattig student kan en bara sukta efter att ha en sådan fin tapet att titta på innan en somnar in!

 101. Åh vilken fantastisk tapet! Jag hade önskat sätta upp tapeten 3653 Dancing Crane i sovrummet, och sedan för alltid drömma söta drömmar!

 102. Jag är förälskad i de dansande tranorna, gärna i rostbrun precis som Underbaraclara använt. Den mjuka känslan och lugnet, som får den mönstrade tapeten att utklassa vitmålade väggar vore fantastiskt i mitt vardagsrum. Den tidlösa designen underlättar en mix av gammal och ny inredning.

 103. Mot slutet av renoveringen skulle allt gå fort och inspirationen tröt och beslutsångesten blev stor. Därför har vi en del vita rum. Men tv-rummet vill absolut inte vara vitt, det skulle vara ljuvligt i den blå trantapeten!

 104. Vi håller långsamt på att väcka liv i vårt gamla 1850-talshus och en sak vi funderat mycket på är tapeterna i köket. När jag såg “Botanica” kändes det som ett självklart val, med sitt enkla men mycket vackra motiv mot en fin, naturlig bakgrund. Denna tapet skulle på ett perfekt sätt knyta ihop vårt kök med den lantliga vyn utanför. Nästan som att ha en blomsteräng inomhus!

 105. Vi ska snart flytta in i vårt absoluta drömhus. Från en trång tvåa till ett helt hus. Jag önskar att jag kunde sätta upp botanica 3661 i vardagsrummet, som skall möbleras med den mest fantastiska gröna soffan och plantor i massor – drömmen är att det ska bli en liten oas i anslutning till uteplatsen så att trädgården hänger med in i vardagsrummet.

 106. Jag föll för blockprint 3666. Jag vill ha ett rum med lite mörkare väggar och är nu redo att mysa till det med en mörkblå tapet i vårt sovrum gör en ombonad känsla! Super fin med ljusgrå snickerier!

 107. Själv föll jag för BOTANICA och är övertygad om att den skulle passa i vår trapphall. Vi bor i farmor och farfars gamla hus och när jag var liten var trappen tapetserad med en murgröna-tapet. Hyresgästerna emellan har tapetserat över med en beige “00-tals-tapet” som är trist diskret. Jag vill återgå till den äldre stilen som passar husets själ. Plus att jag älskar blommor.

 108. Med Botanica – 3660 på väggarna skulle blickarna dras från utsikten mot den traffikerade bilvägen och alla frukostar, middagar och fikor skulle bli så himla mycket mysigare.

 109. Någonting jag tänkt ett tag på och som jag tycker är lite intressant, är att när du gör dina samarbetsbloggar så stör sig massa folk på det. Men när du gör en tävling via något företag så kommenterar hundratals och vill vara med i tävlingen. Hmmm……

 110. Maple leaf (vit med blåa blad) är absoluta favoriten. Den är väldigt lik tapetern vi har i kammaren i mina föräldrars torp från 1600-talet. Jag skulle använda den i vårt sovrum för att försöka återskapa känslan från torpet!

 111. Jag skulle välja den blå Dancing Crane för att jag verkligen gillar den, jättevacker! Jag skulle ge den till mina föräldrar, för de har inte tapetserat om något rum hemma sen de flyttade in på 90-talet och vissa tapeter är verkligen slitna. De bor också nära hornborgasjön (trandans!), och jag tror de skulle bli jätteglada över initiativet. De får välja rum själva, men jag skulle föreslå hallen eller deras sovrum. Eventuellt vardagsrummet om tapeterna räcker! Superfin! De har en gammaldags stil i huset så den skulle passa!
  God jul!

 112. Min mamma har ett stort gult trähus från början av 1900 som hon och hennes man varsamt håller på att renovera rum för rum. Just nu står deras sovrum på tur och jag vet att hon absolut skulle älska tapeten på bilden, dancing crane i rostbrunt. Det skulle vara så roligt att få ge den till henne då valet av tapet är nära förestående, bara trägolvet som ska läggas först. Kan verkligen se denna tapet därinne. Tapeten dancing crane är ju så vacker att man får pirr i magen! God Jul!

 113. Trodde inte det var sant när jag såg denna fantastiska tapet……
  I större delen av mitt liv har tranor på olika sätt varit något av mitt signum. Broderat i kläder jag har sytt, på kort jag har gett bort etc
  Den har fått finnas med för att uttrycka alla olika känslor som ett liv kan rymma, kanske främst för att få sig ett gott skratt när man bäst behöver det.
  Skulle vara fantastiskt att tapetsera sovrummet med denna “vapendragare” i den rostbruna färgen!

 114. 3677 Flos passa väldigt fint i vårt sovrum med mörkt trägolv och en underbar gammal skeppsbyrå med mässingsdetaljer.

 115. Jag skulle gärna sätta upp nya tapeter i hallen så man känner sig mer välkommen hem till oss 🙂

 116. Mitt uppe i ett pågående bygge av vårt drömhus, funderar vi mycket över vad som ska prägla vårt nya gemensamma hem. Kärlek, lekfullhet och värme är våra ledord när vi planerar och fantiserar om färgval, tapetval, inredning m.m. Men vi vill också låta alla våra minnen flytta in och inreda vårt hus. En del minnen kan vi hänga upp på väggen inramade som en tavla. Flera minnen har vi inte som tavlor utan de finns inom oss, som minnet av min farmor Anna. Farmor Anna som alltid plockade klöver, blåklocka och prästkrage och omsorgsfullt dekorerade husets alla hörn med sina sköra favoritblommor. Minnet av min farmor vill jag ska ta stor plats i huset därför ska jag fortsätta plocka dekorera med hennes blommor, så som hon gjorde, men jag kommer även låta mitt blivande pyssel- och arbetsrum få äran att dekoreras med tapeten Botanica – 3660. Farmor Anna ska också flytta in med oss!

 117. Jag skulle gärna vilja vinna tapen dancing crane, i rostbrun!! Älskar den! Skulle passa mycket bra i vårt vardagsrum, som vi målade vitt för några år sen.. Är så less på “ljust och fräscht” nu.. Vill få till en mer hemtrevlig känsla.

 118. Vi har en vägg i vardagsrummet. Precis bredvid sitter dörren ut till trädgården och verandan. Jag skulle vilja utöka trädgårdskänslan inomhus och tapetsera väggen med Maple leaf – 3659 eller Botanica – 3661

 119. Botanica; 3661, skulle omvandla vårt ångestlila 70-tals sovrum till den behagliga dröm vi önskar men inte har råd med. Min man jobbar som snickare men är utbildad botaniker så detta vore en fantastisk överraskning för honom!

 120. Jag önskar mig Block Print 3666 till vårt sovrum i vårt hus som vi håller på att bygga! Den ger en lugn nordisk känsla som passar bra till de naturmaterial vi kommer att inreda med. Tror jag kommer att somna gott till den!

 121. 3666! Skulle äntligen vilja våga tapetsera ett mörkare och murrigare rum som min man vill! Med den tapeten vågar jag nog…:)

 122. När jag bläddrade igenom tapetkollektionen fick min treåriga dotter syn på 3654 Maple Leaf och sa direkt att “den vill jag ha!”. Eftersom vi snart ska flytta och hon tillslut ska få sitt efterlängtade egna rum (som hon ska inreda helt i blått efter egen utsago) så hade dessa vackra tapeter ju passat perfekt.

 123. Tapet 3650, de dansande blå tranorna önskar jag mig! Emma von Brömssen är ju fantastisk.
  Tranorna skulle få dansa på väggarna i vårt sovrum. Jag drömmer om nya tag 2016, då 2015 varit ett svårt år på flera sätt. Trandans och massor av gröna växter i sovrummet skulle ge mig en fin start på det nya året!

 124. Dansande tranor
  I gamla anor
  Skulle pryda väggen i stora salen
  I vår stuga i Tornedalen

  MVH Emma

  (Den rostbruna)

 125. Åå block print 3665 skulle vara så fin i vårt vardagsrum. Det skulle vara så vackert med en mjuk färg på väggen istället för de vita som är nu.

 126. En fyrkantig hall med fyra dörrar totalt ommöblerbar skulle få sig ett drömlyft med dansande blå tranor.

 127. Jag skulle dansa som tranorna om jag vann! Jag skulle vilja ha de blå tranorna i vårt sovrum. Så mjukt mönster, så rogivande.

 128. Tapeten Botanica 3660 skulle bli fin i vardagsrummet i vår lilla sommarstuga. Gränsen mellan ute och inne skulle smälta ihop på ett härligt naturligt vis.

 129. Jag skulle så gärna vilja tapetsera med de blå dansande tranorna i mitt nya fritidshus Lyckebo som jag äntligen köpt efter att ha drömt om huset under en lång tid! Att få sitta i Lyckebo omgiven av tranor och titta ut över sjön är något jag drömmer om.

 130. Ljuvlig kollektion! Tapeten Maple Leaf 3656 önskar jag få på väggarna i ett rum i vårt 20-talshus. Vill ha ett rum för lugn och ro där man både kan arbeta, läsa och vila.

 131. Jag älskar tapeten Blockprint 3666, för att den är fantastiskt fin och att vi precis köpt ett nytt hus som skall inredas och tapetseras med färg istället för det opersonliga vita, vita och åter vita. Därför vill jag vinna!

 132. De rostbruna tranorna hade mer än gärna fått dansat loss i vårt kök. Lite liv o galenskap skulle pigga upp i det tidigare missionshuset, oväntat och glatt.

 133. Så fina tapeter! Jag skulle välja 3660 och sätta upp den i hallen. Den skulle verkligen ge ett lyft till hallen och barnen skulle älska den. Vi har ganska nyss flyttat, men inte kunnat renovera nånting, göra om till något eget pga knaper ekonomi (eftersom jag valt att vara hemma lite längre med barnen). Jag älskar gamla saker och den här tapeten skulle funka perfekt med våra grejer. Tänk att få sätta sig och andas mitt i en blomsteräng efter en tuff (och för det mesta rolig) dag med barnbestyr.

 134. Bellis 3685 skulle passa perfekt till vårt kök/vardagsrum. Vi har öppenplanlösning och den här tapeten skulle lyfta köket och ge en fin bas i hela rummet. Det har är överlägset det rum vi är i mest, där vi umgås med familj och vänner. Vi har pratat i två år om att hitta en fin tapet…nu har vi hittat den!

 135. “Älskling, kan vi inte bara ta en tapet nu?
  Nej, vi måste ju hitta RÄTT tapet!
  Jo, men du har ju tittat på ALLA tapeter på hela Internet…”
  Så vi gav upp. Tills vi såg Tranorna ♥

 136. Hej
  Min favorit är den blå Dancing Crane. Vi vill göra om vår hall, som är vit och brun. Har länge letat efter en blå vit tapet med den rätta gammaldags känslan, utan att det skulle bli för gulligt. Denna vackra trana skulle lyfta vår hall och återinföra lite av det som gått förlorat i vårt renoverade 20-tals hus.

 137. Jag skulle gärna vinna de blåa tranorna. Jag tror de skulle passa utmärkt i hallen på övre våningen (som nu är ett ganska trist rum).

 138. Men åhh! Har varit förälskad i den tapeten sedan jag såg den första gången på instagram när de släppte kollektionen. Förälskelsen lär inte gå över än på många år, snarare mynna ut i en stark kärlek till tapeten och det fantastiska mönstret. Jag önskar vinna Dancing Cranes i blått. Den är så himla fin och helt bedårande!

 139. Åh vilken dröm! Den där tran-tapeten skulle jag GÄRNA tapetsera min trapp i. Vilken dröm. Det svåraste vore att välja färg. 🙂 vi har precis byggt vårt hus och fkyttade in igår. ALLT är vitt då pengarna började tryta. En vacker tapet vore den bästa klappen någonsin! 🙂

 140. Jag har en dröm om ett 1700-talsinspirerat sovrum i blått och vitt med sydd jalusirullgardin. Dancing Crane i blått skulle verkligen sätta tonen. En annan anknytning till tapeten är att jag är uppvuxen i tranriket, en mil ifrån Hornborgasjön 🙂

 141. Hej! Har precis tapetserat köksväggarna med Botanica……Älskar det! Skulle gärna vilja tapetsera vardagsrumsväggarna med 3666…..Skulle passa fin fint i vårt 20-tals hus!

 142. Tapeten “Botanica 3661” är min absoluta favorit då den påminner mig om en blomstrande sommaräng en arla morgon i juni. Jag skulle sätta upp tapeten i hallen i vårt torp för att sudda ut gränsen mellan ute och inne och för att få känslan av att vara ett med naturen. Jag tror att tapeten skulle passa fint tillsammans med min gamla Portör, Växtpressen, vattenkannan i zink & gummistövlarna.

 143. Tapeten River 3676 skulle ge väggarna i vårt matrum mer liv och rörelse. Det skulle absolut höja mysfaktorn och trivseln i det rum vi är i allra mest.

 144. Ӏlskling, kan vi inte bara ta en tapet nu?
  Nej, vi måste ju hitta RÄTT tapet!
  Jo, men du har ju tittat på ALLA tapeter på hela Internet…”
  Så vi gav upp om vårt Mellanrum. Tills vi såg de rödaTranorna ♥

 145. Block print 3664
  Vårt eftersatta föräldrasovrum som är som rummet Gud glömde. Tänk en skönt rogivande tapet, nya sängkläder och en stor röjning! Jag skulle somna skönt och vakna hoppfull varje dag : )
  Blir det någon tapetrulle över så får vår lilla innerhall sig en uppryckning också!

 146. Underbara tranor, det var kärlek vid första ögonkastet! Mörkgrå dansande tranor skulle bli fantastiskt fint i hallen på vår övervåning, med en fotölj och en bokhylla så skulle den få bli min egen läshörna!

 147. Maple leaf 3659
  Vilken romantik det skulle bli i sovrummet med den här fantastiska tapeten! Jag ser framför mig hur jag vädrar genom balkongdörren och den vita gardinen fladdrar in i sovrummet en härlig sommarkväll. Jag ligger i sängen och njuter av stämningen tillsammans med min kärlek.

 148. Jag saknar min trädgård som gömt sig under ett vintervitt täcke och därför skulle jag gärna tapetsera Botanica på mitt kontor. Då kan jag sitta där och planera för nästa års trädgårdssäsong, omgiven av lekfulla blommor och blad.

 149. Jag hade velat överraska min älskade fru med en nytapetserad trapp/kallfarstu! Att välja tapet är så svårt, men Botanica känns helt rätt. Tänk dig en tre meter hög vägg av handplockade blommor som sluter om dig och din knarriga trapp av trä. Hade valt nr. 3662.

 150. Vårt sovrum har idag en av Hanna Wernings tapeter som är superfin, någonannanstans. För mycket färg för ett sovrum. När därför en dröm om att tapetsera med Dancing Crane i ljusgrått eller blått för en mer rofylld sömn, om nu en tapet kan bidra till det med två små i huset.

 151. Hej! Underbara tapeter! Jag ÄLSKAR Dancing Crane i blått. Den skulle bli himmelsk i vårt sovrum som nu är en smärre katastrof, med flagnad färg och tapet som lossnat på sina ställen. Alla andra rum har fått förtur på att bli vackra och sista har jag lämnat mitt sovrum. Skulle bli helt överlycklig om jag fick tapetsera rummets alla väggar i Dancing Crane i blått, måla alla lister och piffa och för första gången någonsin få ett sovrum som är vilsamt och rofyllt!

 152. Nu börjar det bli dags att inreda vår lilla Tures rum, och vad skulle inte passa bättre där än tapeten med blå dansande tranor (3650 Dancing Crane). Så vacker och härlig att titta på, och skulle matcha fint till hans gamla vintage-växasäng.

 153. Min äldsta dotter (10 år) är så innerligt trött på sin fina barntapet… Med Block Print 3663 tror jag att vi skulle kunna få till den rätta känslan i hennes rum nu, och den skulle också hålla många år framöver.

 154. Tapeten i vardagsrummet hänger sedan en tid (läs 2 år) tillbaka i trasor. Vår 20 år gamla katt lyckades, imponerande nog, fånga en mus och jaga in den bakom bokhyllan. Den urgamla kissen lyckades därefter ta sig upp ovanpå bokhyllan med planen att gräva sig ned till sitt byte. Några rullar Botanica 3660 skulle återställa vardagsrummet till sin forna glans. Dessutom skulle vi bli tvungna att flytta på bokhyllan för att tapetsera. Det vore bra, för jag är inte heeelt säker på att musen inte ligger kvar där där någon stans…

 155. 3668 Block Print – för att den med sina gröna blad skulle passa alldeles utmärkt nu när jag och mina systrar ska tapetsera om i “vårt” rum farmors gamla släkthus i fjällen. Tapeterna som sitter där nu har slitits hårt efter 30 år av att vi som nu är vuxna barn bott i rummet, tror de är från -85 ungefär. Den här tapeten både för in känslan av den vackra naturen runtom i rummet och passar väl ihop med stämningen i resten av huset. God Jul!

 156. Hej Clara!
  I vår kammare med kakelugn skulle Botanica inte bara passa bra utan även förhöja stämningen i hela huset! Vi har precis blivit med villa och vissa rum har helt klart behov av renovering. Jag tycker Botanica är så levande och rofyllt mönster även fast det är många detaljer!

 157. JAG ÄR KÄR!
  Har letat med ljus och lykta efter den ultimata tapeten som skulle passa i mitt lilla hus ifrån 1920-talet. Vardagsrummet är litet men skulle behöva lite personlighet att komplettera den vackra men enkla kakelugnen som står där. Killen har sagt nej till medaljongmönster men dansande tranor har han inte sagt nått om 😉 vill ha exakt samma som du nyss nämnde. Rostbruna dansande tranor. Kärlek vid första ögonkastet <3

 158. Hejsan! Vilken underbar tapetkollektion. I januari flyttar min man, min son och jag till vårt eget hus och drömmer om att fräscha upp sovrummet där det nu sitter slitna tapeter. Tapeten Maple leaf är precis vår stil och det hade känts lyxigt att få möjlighet att ha den på våra väggar!

 159. Hej! Botanica 3660 skulle jag vilja tapetsera i vår kontorsdel. Vi har fått ett gammalt danskt skrivbord från svärföräldrarna. De var less på teakfärgen och hade målat det grått men vi slipade bort färgen och nu är det nytt eller gammalt igen. Den vita väggen skomärket där idag passar liksom inte riktigt med det fina skrivbordet.

 160. Hej!
  Jag skulle så väldigt gärna vilja tapetsera Block Print 3666 i vårt sovrum. Vilken fin tapet.
  Vårt sovrum idag har vita väggar och är ganska omysigt. Det skulle vara en dröm att få ändra på det.
  Den mörkt blå tapeten med vackra mönster skulle göra vårt sovrum ombonat, vilsamt och väldigt mysigt- ett sovrum med stil helt enkelt- det är jag helt säker på.

 161. Jag kommer att flytta till en ny lägenhet i början av 2016 och jag kommer äntligen ha plats för mina möbler. Jag har ärvt en vit byrå med guldbeslag och tjuvgömma efter min kära farmor och den hade passat ypperligt tillsammans med blåa dansande tranor. Hon älskade blått.

 162. Känslan när barnen sover i egen säng efter år av trängsel i vår 160’s. När de självmant kryper ner i sina egna bäddar och vår känns som ett världshav. Den känslan kombinerat med rumsbyte, slipade tiljor under fötterna och väggar som väntar på våder med dansande tranor. I grått. Drömmar, frid och kärlek. Fantastiskt!

 163. Jag bor i en lägenhet som under de två år som jag har bott där har blivit väldigt jag, det är mysigt inrett med olika färger i kök, hall, badrum och sovrum/vardagsrum.

  Det som jag har saknat är att byta ut tapeterna i mitt sovrum/vardagsrum i min etta, där väggarna är tråkigt hyresrätts-beige. Vad som skulle göra mitt blåa rum perfekt är blåa maple leaf-tapeter.

 164. En unge till har flaxat ur boet under året och ett rum i huset kan nu bli matsal! Ser fram emot de goda middagarna vi kan duka upp där och samtalen vi kan ha, när de utflaxade vänder hem på besök. Vackra tapeten Sun skulle tillföra stil, ljus och rymd!

 165. Min lilla dotter som ska fylla två ska snart få sitt första egna rum.. (Som nr3 i skaran fick hon vänta längre än de första då ombyggnation krävdes innan rummen räckte till)
  I hennes rum skulle “footprint 3669” bli jätte fint! Och hur mysigt vore det inte att ligga där o fantisera om vad den lilla pippin som hoppat runt på väggen hittat på för bus! 🙂 och kanske det till och med är så att det funkar bättre att räkna fotavtryck än får i väntan på John blund! 😉

 166. Min favorit är 3660 Botanica eftersom jag älskar blommor i alla former. Botanica skulle jag tapetsera med i köket som äntligen ska renoveras under våren. Med den fina tapeten och nya vita skåp kommer vårt gamla kök att förvandlas till ett mysigt växthus året om. Ett härligt rum att dricka frukostkaffet i.

 167. Endast 17 år gammal håller jag nu på att renovera pappas gamla barndomshem. Ett gammalt kalkstenshus här på sydöstra Gotland som nu livas upp ordentligt och får ny energi. Tapeten BLOCK PRINT 3667 hade gjort sig så fin i stora entrén vid spegeldörrarna och passat bra med det ljusa trägolvet som jag rev fram häromkvällen under ett rejält lager av plastmatta. När vårsolen värmer blir det såpa-skurning av detta trägolv!

 168. Jag älskar Dancing Crane. Särskilt den blåa. Min mormor och morfar hade en fantastisk storblommig tapet med fåglar i kornblå färgställning i sin hall när jag var liten. Trots att varken morfar eller huset finns att besöka idag har den tapeten etsat sig fast i mitt minne. Jag skulle gärna tapetsera den blåa trandansen i min egen hall och fortsätta att påminnas om mormor och morfars hall och hur välkommen man alltid kände sig där.

 169. Jag och min sambo har flyttat till ett hus nyligen. Vi har renoverat lite här och där men köket är kvar! Där hade 3660 Botanica passat perfekt!

 170. När regnet öser ner utanför fönstret så kan jag drömma om att tapetsera mitt sovrum med Botanica 3660.

 171. När regnet öser ner utanför fönstret så drömmer jag om att få tapetsera mitt sovrum med Botanica 3660

 172. Det vore en dröm att få söva mina vackraste skatter i en barnkammare tapetserad med tapeten Maple leaf, den lugna trygga grå grundtonen och det grafiska men samtidigt levande vita mönstret som leker över väggarna. Inget skulle göra denna mamma lyckligare än att med hjälp av denna fantastiska tapet förvandla en liten “nyproducerad vit skokartong” till ett rum gjort för mina små personligheter att få växa och utvecklas i. Under de kommande åren kommer rummet att få uppleva sagor, ilskeutbrott, lekar,skratt, gråt, syskongräl och allt annat som hör små spirande människor till.

 173. Jag och min man har efter en lång renovering, mycket blod, svett, tårar och ett och annat psykbryt äntligen fått ett eget fint sovrum. Här råder förbud mot plastleksaker och grälla färger. Bara lugn, ro och väggar med äggoljetempera och tapeten River – 3674.

 174. Att kunna beställa fred på denna jord;
  Eller skapa en tidsmaskin med skrivna ord.

  Dessa är nog önskningar som vi alla har;
  Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.

  Men näst bäst är de underbart fina saker;
  Hos Eco Wallpaper med något till alla smaker.

  Ta tapeten Bellis 3687 som ett perfekt exempel;
  Din får självklart min belåtenhetsstämpel.

  Stilig, klassisk, och verkligen jätte elegant;
  Adjektiv som beskriver den briljant.

  Sedan vi flyttade in i nya huset vårt.
  Har det ärligt sagt det blivit ganska svårt.

  Att verkligen hinna med att totalt renovera;
  Samt ha pengar över att kunna ommöblera.

  Kritvita väggar med fula repor här och där;
  Vi behöver hjälp av en inredningskonstnär.

  Ny tapeter skulle verkligen bidra till;
  En mysigare vardagsrumsatmosfär som vi vill.

  Om mitt dröm att vinna detta kunde uppfyllas;
  Skulle säkert hela vår vardag förgyllas.

 175. Vi bor minimalistiskt. Tre personer i en liten tvåa. Sparsamt och lugn inredning. Nu ska vi inreda vår garderob till sovrum till vår dotter och det skulle blir jättefint med Dancing Crane 3652 i hennes lilla rum.