Kupé

Har helt glömt bort att visa det fina omslaget till tidningen Kupé som kom i december. Det var länge sedan jag fick så många fina kommentarer och trevlig feedback på en artikel som det här. Tack för det!

Fotade gjorda grymma Linda Alfvegren och fantastiska Caroline Engvall gjorde intervjun. Jag blev nästan lite starstruck för Caroline minns jag så väl från när jag var tretton och läste tidningen Frida och hon jobbade där. Roligt om jag vetat att jag skulle sitta i hennes kök och käka pasta och bli intervjuad femton år senare. Tidningen finns tyvärr inte ute längre men det tiosidiga reportaget går att läsa här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 kommentarer på “Kupé”

 1. Missade just det numret (trots att jag åker en del tåg, hehe), så tusen tack för länken 🙂

 2. Tack för länken! Blir lite nattläsning när man är uppe med sin sjuka son, hua..

 3. Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och nu en egen webbadress! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in! Kramar!, linneaelisabet.se

 4. Vilket fint reportage och bilder! Läser alltid Kupé när jag åker tåget upp till Sundsvall mot Östersund till släktgården. Tyvärr kunde jag inte åka upp under hösten el jul, men toppen att man kan läsa den här på nätet. Och vilken fin kofta du har på bilden! kan man beställa den ngnstans?

 5. Tur att du sa att den inte finns längre, jag ska åka tåg till helgen men får läsa ditt nummer via nätet nu då 🙂

 6. Mysigt reportage! Skulle hem till mina föräldrar i jul och då tar jag alltid västtågen. Men just denna gång tog jag Sj till min glädje!

 7. Denna artikel förgyllde livet för mej när jag skulle till Göteborg och tåget blev inställt pga storm – då fanns tidningen att läsa och den långa väntan kändes inte så besvärlig längre-TACK!

 8. Jag hajade till när jag läste Kupé sist. Inte bara för att det var du som prydde omslaget, men eftersom det var så otroligt många kvinnor med i tidningen. Varför reagerade jag på det? Jo, för att jag försörjer mig som fotograf och tänker såklart alltid på bilder. Men också för att jag kände mig väldigt välkomnad in i det omgjorda magasinet (Det har i alla fall en ny chefredaktör och verkar tro på bildens kraft) Det gjorde mig så förbaskat glad, vi kommer framåt! Någon har reagerat, fattat ett beslut att aktivt välja kvinnor kvinnor kvinnor. Hurra!

 9. Varför inte skriva att du är från Västerbotten ? Ingen säger att de kommer från Götaland utan t.ex. Skåne.
  / Stolt kvinna från Ångermanland

 10. Du är en grymt duktig bloggare och entreprenör. Du inspirerar och jag gläds med dina framgångar.

 11. Å vad fint och bra reportage. Jag är så imponerad av dina aktiva val för ett bättre liv i både micro- och macroperspektiv! All kärlek till dig och må du orka vara den du är för alltid!

  1. Tack vad glad jag blir. Ja, tack allihopa för era fina kommentarer kring reportaget <3