Jag är så tacksam för ljuset! Jag som brukar vakna till liv vid åtta vaknade istället halv sju imorse av att solen sken in i huset. Kände mig lyckligt pirrig i hela kroppen över värmen, ljuset och den kornblå himmeln.

Folke var som vanligt peppad och otålig på frukost. Vad är förresten grejen med att artonmånaders alltid ska gå runt med skor inne?

Självklart vill han sitta i pappas knä och smaka kaffe

Vi har så ofantligt mycket ägg nu för tiden (hönsen värper typ 12 stycken om dagen) så jag försöker äta dem vid varje måltid. Frukost är inget favoritmål men två ägg kan jag i alla fall lura i mig.

Älskar påskblommor!

Och den här stora killen. Som överraskade oss alla med att stiga upp vid sex helt själv och göra sin egen frukost. Bredde mackor och hällde upp mjölk och smulade ner hela soffan.

Hela vintern har jag funderar på hur jag frivilligt kunnat promenera en timme varje morgon under sensommaren och hösten. Men nu kommer jag ihåg. När ljust kommer är det ju ingen uppoffring. Det är för tusan rekreation. Känns fint att tänka på denna stillasittande vinter. Snart vänder det med motionen!

Kompisarna.

När barnen gått till förskolan jobbade jag med att korra ett manus och skicka hundra mail. På lunchen satt jag och Jakob i förrummet till växthuset där det var 25 grader varmt (inne i växthuset var det 32 grader!) och solade och drack kaffe. Kvalitetsliv!