Åh! Alldeles strax är den här. Vår nya bok KALAS i Steg för steg-serien! Som vi har längtat. Tycker faktiskt att den är finast hittills.

Är så urbota stolt över hela denna bokserie som verkligen gjort succé – inte bara i Sverige.  Böckerna finns/kommer snart att finnas i USA, England, Tyskland, Estland, Ryssland, Polen, Danmark och en hel radda andra länder. Ja en bloggläsare hittade faktiskt den engelska versionen Let’s Bake i MOMAs fina museeieshop i New York förra veckan. Och förra veckan fick vi veta att ODLA har blivit nominerad till världens bästa kokbok för barn i Gourmand World Cookbook Awards! Så vansinnigt roligt.

Men åter till KALAS! Här får ungarna lära sig fixa sitt eget kalas. Som varken är dyrt eller komplicerat. Vi ger tips både på smarriga recept och roliga dekorationer  och aktiviteter att göra med kalasgästerna. Pyssel, tävlingar, femkamp…

Precis som de tidigare böckerna i serien riktar sig KALAS till både pojkar och flickor – och föräldrarnas plånbok ska inte vara avgörande för att kunna genomföra projekten. Böckerna är för barn mellan 6-9 år men passar för så väl äldre som yngre.

Alla moment är illustrerade steg för steg så att även de som inte är helt läskunniga ska kunna använda boken.

Så glad för vår bokserie – Baka, Fixa, Odla och Kalas! De är som små karameller! Jag och Annakarin skriver, stylar och fotar och illustrerar och formger gör Katy Kimbell och Li Söderberg.

Och dessutom lanserar vi sällskapsspelet Bakjakten som passar för barn i samma ålder. Fint att köpa som kitt ihop med någon av böckerna. Spelet kostar 99 kronor på Bokus.

Jag har fixat ett specialerbjudande på KALAS för er bloggläsare. Det gäller mellan den 22/3-29/3 och ni får 20 kronors rabatt på KALAS på Bokus. Då kostar boken 79 kronor. Använd den här länken och ange koden kalas vid betalning.