Värvad av Expressen

Åh jag är så glad att kunna berätta att jag är Expressens nya lördagskrönikör! (Här kan ni läsa mer) Kan knappt tänka mig ett roligare uppdrag. Jag har ända sedan jag började blogga för tio år sedan haft en rad mål uppsatta för mig själv. Ett var att bli utgiven författare (min åttonde bok går till tryck nästa vecka) ett annat var att göra mitt eget sommarprogram i P1 (det gjorde jag 2011) och ytterligare ett mål var att bli kvällstidningskrönikör. Och nu har det blivit verklighet. Det känns så fantastiskt roligt att få göra detta – framförallt efter den tunga vinter jag gått igenom när jag brottats med känslor av misslyckande och hopplöshet – och funderat på hur jag någonsin ska kunna hitta inspirationen igen.

Att driva den här bloggen har verkligen varit den bästa skola man kan tänka sig. Hade jag inte börjat blogga för precis tio år sedan hade jag aldrig fått samma övning på att skriva och fota – och blivit så pass erfaren att jag nu ger ut böcker och skriver för de stora tidningarna. Tack för att ni fortsätter hänga här och gör bloggandet så meningsfullt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

45 kommentarer på “Värvad av Expressen”

 1. Grattis till uppdraget och till Expressen som värvat dig!
  Blir impad av ditt driv, att du mäktar med! Heja!

 2. Grattis igen Clara! Kom på att jag inte bara är glad för din skull utanför att din röst får höras ännu högre. Så välbehövligt, så skönt att se de frågor jag tycker är viktiga lyftas 🙂
  Kanske ska jag våga sätta mina egna höga mål nu när jag stapplar in i frilansjournalistvärlden 🙂

  Kram Elin

 3. Grattis till det nya uppdraget!

  Ta inte detta fel men oj vad det är skönt att höra att du också brottats med känslor av misslyckande och hopplöshet, det är så lätt för mig att glömma att andra också har dom känslorna. Det är så lätt att sätta er storbloggare på en piedestal och tänka att ni aldrig tvivlar eller misslyckas, det gör ni ju förstås för ni är ju också bara människor. Jag ska börja vara snällare mot mig själv.

  Och grattis till att du har nått 3 av din mål! Stort!

 4. Wow! Jag brukar ej kommentera utan vara en ganska ” tyst ” men lojal läsare men herregud vad du är bra, driftig och klok. Hoppas du kan känna det själv och unna dig att vara lite mallig över vad du presterat på alla fronter.
  Stor kram.

 5. Jag har följt dig i flera år men brukar sällan kommentera 🙂 Stort grattis!! Du är en mycket klok kvinna 🙂

 6. Hurra! Mer Underbara Clara åt folket. Dina sunda och jordbundna värderingar behövs verkligen. Och älskar också citatet!

 7. Grattis till alla läsare av Expressen. Underbart med citatet som inleder artikeln! Fortsätt skriva på ditt sätt. Dina reflektioner kring livet behövs.

 8. Kontrar alla “grattis” med att säga: VÄL FÖRTJÄNAT CLARA!! Toppen att din kloka röst får höras till så många människor! Kram!

 9. Whoop whoop! Åh vad bra du är <3 återigen visar du att allt är möjligt samt vilken bra business (och skola) bloggen faktiskt är/kan vara! Hurra för dig!

 10. Grattis Clara! Äntligen kommer det att finnas något som är värt att läsa i tidningen. (Tyvärr kommer jag inte att köpa den ändå, men för de som brukar läsa den är det ju bra)!

 11. Kul! Du är så vettig, krönikor av dig kommer verkligen lyfta Expressen! Och tack för att du skriver om utmattningsdepressionen, har själv känt av samma sak, och det är verkligen befriande att läsa att en inte är ensam.

 12. Åh – stort grattis! Härligt att uppnå ett mål man satt upp! Kör hårt och bra jobbat!

  Hoppas du snart känner dig piggare och bättre från allt som händer när livet kommer emellan. Man är inte mer än människa.

  Kram Jannica

  1. Du blandar nog ihop ledarskribent med krönikör. Ledarskribenterna ska har tidningens färg – krönikörerna kommer i alla modeller 😉