Jag blir alltid så glad när jag surfar runt på Pinterest och hittar bilder som folk pinnat från min blogg. Bara känslan att någon läser och blir inspirerad och vill spara bilden till sitt arkiv – det får det att pirra lite i magen på mig. Att inspirera är det jag lever för. Här är några av min bilder som pinnats lite extra mycket. Som den här på Melker i vårt trapphus.

Eller Folkes spjälsäng med egentillverkad sänghimmel

Eller den här gamla godingen från vårt gästrum

Vårt trapphus innan vi slipade av och linoljesåpade golven. Väggen till höger om trappen ska vi för övrigt plocka ner så småningom så att ljuset från trappfönstret kommer in i hallen.

Köket i dess nuvarande form med tapeten Josefina från Boråstapeter.

Vårt vardagsrum när det var sprillans nyrenoverat för två år sedan.

Somrigt kök med karamelliga trasmattor

Favorittapeten från Boråstapeter (Karlslund)

Jag med nyfödd Bertil i vagnen. Sicken chic mamma jag var ändå!

Vardagsrummet goes orangeri

Kvällssol i matsalen

Bertils nyrenoverade barnkammare

Och så jag på morfars gamla moped. Fullt med rallarrosor i bakgrunden. Det här är nog min favoritbild alla kategorier eftersom den är tagen hemma hos mormor och morfar där halva mitt hjärta bor.