Jag blir alltid sĂ„ glad nĂ€r jag surfar runt pĂ„ Pinterest och hittar bilder som folk pinnat frĂ„n min blogg. Bara kĂ€nslan att nĂ„gon lĂ€ser och blir inspirerad och vill spara bilden till sitt arkiv – det fĂ„r det att pirra lite i magen pĂ„ mig. Att inspirera Ă€r det jag lever för. HĂ€r Ă€r nĂ„gra av min bilder som pinnats lite extra mycket. Som den hĂ€r pĂ„ Melker i vĂ„rt trapphus.

Eller Folkes spjÀlsÀng med egentillverkad sÀnghimmel

Eller den hÀr gamla godingen frÄn vÄrt gÀstrum

VÄrt trapphus innan vi slipade av och linoljesÄpade golven. VÀggen till höger om trappen ska vi för övrigt plocka ner sÄ smÄningom sÄ att ljuset frÄn trappfönstret kommer in i hallen.

Köket i dess nuvarande form med tapeten Josefina frÄn BorÄstapeter.

VÄrt vardagsrum nÀr det var sprillans nyrenoverat för tvÄ Är sedan.

Somrigt kök med karamelliga trasmattor

Favorittapeten frÄn BorÄstapeter (Karlslund)

Jag med nyfödd Bertil i vagnen. Sicken chic mamma jag var ÀndÄ!

Vardagsrummet goes orangeri

KvÀllssol i matsalen

Bertils nyrenoverade barnkammare

Och sÄ jag pÄ morfars gamla moped. Fullt med rallarrosor i bakgrunden. Det hÀr Àr nog min favoritbild alla kategorier eftersom den Àr tagen hemma hos mormor och morfar dÀr halva mitt hjÀrta bor.