Föreläsningsdatum Sthlm, Vasa och Piteå

Åh försöker komma ihåg att tipsa om alla öppna föreläsningar vi har. Förutom att jag och Annakarin föreläser med vår sprillans nyframtagna föreläsning i Stockholm på Better Bloggers Conferens i maj föreläser vi om Digitalt Entreprenörskap i Vasa den 26 april. Rakt över kvarken bara. Så ovanligt lyxigt och bekvämt att bara ta färjan till föreläsningen. Jag som älskar att åka båt! Kan också berätta att vi kommer att föreläsa på Noliamässan i Piteå i sommar men jag återkommer med klockslag och datum när jag vet mer exakt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Föreläsningsdatum Sthlm, Vasa och Piteå”

  1. Efter att ha läst din blogg i många år blev jag överlycklig då jag insåg att du kommer hit till Vasa för att föreläsa och på mitt eget universitet dessutom! Men glädjen var kort då jag insåg att jag är tvungen att sitta på tåget till Helsingfors å jobbets vägnar då du är här… Jag hoppas att ni får ett så fint välkomnande att ni vill komma tillbaka och då tänker jag minsann sitta på första parkett. Välkomna till Vasa!

  2. Välkommen till Vasa! Ser så fram emot att komma och lyssna imorgon. Jag och min kompis norrifrån ska ta lite “mammaledigt”. 🙂