Här kommer lite bilder från senaste tidens instagramuppdateringar. Följ mig på underbaraclaras vetta!

1. Älskar den här fina gamla nallen som jag själv hade som liten och som en äldre släkting hade innan mig. Passar till 40/50-talskänslan i barnkammaren dessutom. 2. Det är så lätt att stiga upp den här årstiden när matrummet badar i sol halv sju på morgonen. 3.Häromveckan var jag i Stockholm över dagen och träffade nya samarbetspartners – däribland Expressens redaktion. Väldigt roligt! 4. Jag och Annakarin besökte också Vasa och pratade för rekordpublik om digitalt entreprenörskap. Bra publik och mysig stad- dit måste jag snart återvända. 5. 30års presenterna fortsätter att ramla in. Då kan man festa loss med chokladpraliner till frukost minsann. 6. Eller ännu hellre – gräddtårta från dagen innan. 7. Är väldigt förtjust i vårt ljusa, härliga trapphus och byrån som pryder sin plats. Funderar dock på om den här väggen ska få en tapet så småningom? 8. Fantastiska färger i skymningsljus. 9. På min födelsedag hade tre av mina närmsta vänner samlats för en överraskningslunch för mig. Komplett med bubbel och ballongsläpp från kulturhusets tak i Umeå. Kände mig så himla firad <3