Veckans insta

Här kommer lite bilder från senaste tidens instagramuppdateringar. Följ mig på underbaraclaras vetta!

1. Älskar den här fina gamla nallen som jag själv hade som liten och som en äldre släkting hade innan mig. Passar till 40/50-talskänslan i barnkammaren dessutom. 2. Det är så lätt att stiga upp den här årstiden när matrummet badar i sol halv sju på morgonen. 3.Häromveckan var jag i Stockholm över dagen och träffade nya samarbetspartners – däribland Expressens redaktion. Väldigt roligt! 4. Jag och Annakarin besökte också Vasa och pratade för rekordpublik om digitalt entreprenörskap. Bra publik och mysig stad- dit måste jag snart återvända. 5. 30års presenterna fortsätter att ramla in. Då kan man festa loss med chokladpraliner till frukost minsann. 6. Eller ännu hellre – gräddtårta från dagen innan. 7. Är väldigt förtjust i vårt ljusa, härliga trapphus och byrån som pryder sin plats. Funderar dock på om den här väggen ska få en tapet så småningom? 8. Fantastiska färger i skymningsljus. 9. På min födelsedag hade tre av mina närmsta vänner samlats för en överraskningslunch för mig. Komplett med bubbel och ballongsläpp från kulturhusets tak i Umeå. Kände mig så himla firad <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Veckans insta”

  1. Åh, jag tycker så mycket om dina sådana här insta-collage Clara! Det blir liksom en så fin multi-glimt, med så många bilder och färger och livs-beståndsdelar på en och samma gång. En inspirations-dusch, liksom. Tack för den!

    Ps. Om du funderar på att tapetsera om trapphuset så glädjer jag mig redan nu. Du är så sagolikt stilsäker på att inreda och välja tapeter, och jag själv funderar på att tapetsera vår hall, som har ungefär samma ljus, så ditt trapphus kommer isåfall att bli inspiration även för mig. 🙂

  2. Dina bilder är så stämningsfulla. Jag får en sådan mysig och lugn känsla inom mig när jag bläddrar igenom dina bilder. Tack för det UnderbaraClara!