Better bloggers conference

better bloggers konferens annakarin nyberg clara lidström underbaraclara Linda hörnfeldt

I lördags var jag och Annakarin keynote speakers på Better Bloggers Conference. Så himla roligt att hänga med bloggare och influensers en hel dag och diskutera allt som rör vårt jobb. Kom hem med en hel dos inspiration kring framtiden. Och så många snälla ord från fellow-bloggare att jag nästan inte vet vad jag ska göra av mig själv. Är så otroligt stolt över att vara en del av denna rörelse och få se kvinnor växa både som företagare och som människor – allt tack vare tekniken och mötena över nätet.

Coolast av alla var i alla fall Lalinda som är grundare av yrkesnätverket Better Bloggers och som ordnat hela konferensen. Grymt bra uppstyrt Linda! 

(Foto Carin Davidsson)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 kommentarer på “Better bloggers conference”

 1. WORD! Linda är verkligen grym och det community hon skapat är verkligen helt fantastiskt givande och inspirerande.
  Det var jättekul att träffa dig i verkligheten efter att ha följt dig i snart 10 år. Fortfarande stolt att jag intervjuade dig redan 2008 för mitt projektarbete på gymnasiet – tänk vad mycket som hänt sen dess. (Här är intervjun btw http://freakoutfalun.blogg.se/2008/march/veckans-intervju2008-03-09-2.html )

  Du är grymt bra och det du gjort för digitalt entreprenörsskap och bloggande i Sverige är fasen värt något sjukt stort och bra pris!

 2. Det var verkligen jätteintressant, nyttigt och kul. Jättekul att få en sån lång pratstund med dig och de andra tjejerna efter konferensen :-).

  Kram på dig
  Ulrica

 3. Alltså, ni var så grymma föreläsare ni två! Vilket team! Jag älskar din kaxighet perfekt balanserad med självdistans, ödmjukhet och humor. Extra roligt var det att få en lång pratstund med dig och några andra efter konferensen. Tack för att du tog dig tid!

  Ha en fortsatt fin vecka!

  Kram Lena

  1. Huvudtalare på en konferens, liksom lite affischnamn! Brukar vara att inget annat händer parallellt med keynotes, till skillnad från övrig tid då det oftast är flera saker igång samtidigt!

 4. Hej Clara
  Vågar inte berätta för folk hur slaviskt jag läser din blogg. Speciellt gillar jag inläggen med inredning (men sånt får man ju inte tycka om, om man är man… Eller får man det?!).

  /Jonas

  1. Så tröttsamt att man inte kan ha sin mage på handen utan att vara gravid, eller i alla fall inte utan att få frågan!

  2. Det är väldigt stor skillnad på att tänka tanken för sig själv – och på att ställa frågan högt. Den frågan kan nämligen hamna fel på många sätt..

   Dessutom kan väl vi kvinnor få vara ömma och kärleksfulla mot våra kroppar även om det inte ligger en bebis i magen? En hand på magen känns rätt gött faktiskt!

  3. Jag undrade faktiskt detsamma… Märkligt val av bild om man inte vill ha några kommentarer på det….

  4. Rätt märkligt val att tolka bilden som att så fort en kvinna håller en hand på sin mage är hon gravid. Kan inte folk någon gång inse att det kan vara en rätt känslig fråga för många människor?

 5. Återigen: STORT TACK! Er föreläsning var så fantastisk. Gav sådan energi och att se din framgång inspirerar och imponerar till tusen.
  Hoppas på fler tillfällen att få lyssna och prata med dig. Företagande finns det så mycket att prata om!
  KRAM