Skuggan över stenbänken

underbaraclara trädgård gammaldags trädgårdsgrupp jumperfabriken

Sicken underbar dag! 24 grader i skuggan och alldeles vindstilla. Gick min sedvanliga skogspromenad imorse och värmen liksom ångade ur marken. Går inte riktigt att greppa hur vackert det är den här tiden på året!

underbaraclara trädgård gammaldags trädgårdsgrupp jumperfabriken

Trots värmen inväntar jag att järnnätterna ska vara över så att jag vågar plantera sommarblommor i zinkbaljorna och inte bara penseér.

underbaraclara trädgård gammaldags trädgårdsgrupp jumperfabriken

Dagens outfit blev min gamla klänning som jag designat för Jumperfabriken samt ett par minimalistiska mockaskor från Donna Girl som jag fått i ett pressutskick.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Skuggan över stenbänken”

  1. Hej! Hoppade till när jag såg att det var reklam för bröst operation mellan dina inlägg, förstår att det är Amelia som har ansvar för det och inte du, trist av dem!

  2. “skuggan över stenbänken”, nånstans långt bak i huvudet ringde en klocka genast jag läste din rubrik. Var tvungen att googla o insåg att jag läst boken med samma titel, dock för typ 25 år sen skulle jag gissa… Måste ha varit en bra bok då titeln fanns kvar i huvudet

  3. Åh, nu blev jag alldeles sugen på att läsa Maria Gripes Skuggserie, det var länge sen. Jag älskade den i högstadiet! Får bli en tur till bibblan när sommarlovet börjar för den här studenten. Tack för att du påminner mig om Maria Gripes storhet med jämna mellanrum!

  4. Vad långt hår du har fått! Klippte du det inte till öronen för bara något år sedan??? Hur har du gjort för att få det att växa så snabbt och dessutom se välskött ut? Vad använder du för produkter?? Nu blir jag jättenyfiken. För övrigt ser håret vackert ut och du passar i längden.

    1. Det är nog hårförlängning 😉 Med tanke på att det blev långt hux flux. Tycker f.ö också att det är supersnyggt!

  5. Ja det är svårt att greppa hur vackert allt är, syrener, all grönska, varma kvällspromenader. Underbar klänning och sittet superfint, skulle gärna vilja ha en!

  6. Clara, du verkar vara uppväxt med samma böcker som mig. Har ett restips åt dig,www.tourismpei.com/pei-accommodations , tänka att välja ett mysigt b&b på prince edwards island, och återuppleva Anne-böckerna. 🙂