Längtans blå blomma

Blev så glad när jag hämtade posten och hittade ett stort paket från Malin med två helt underbara klänningar. Sicken fin present. Bland annat fick jag den här blå saken från Just Female, i vilken jag känner mig ganska precis som Malin Wollin. Fast hon skulle ha några snygga flats till istället för pumps. Tycker så mycket om färgen också vilken får mig att nästan se brun ut. Hör inte till vanligheterna precis.

Idag stundar lite sista minuten-jobb innan semestern. Jag försöker också städa upp i trädgården efter takomläggningen och så har jag cirka åtta bärbuskar som ska grävas ner. Har bara så svårt att bestämma mig för var de ska stå någonstans….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Längtans blå blomma”

  1. Den färgen matchar dina ögon! 🙂 Riktigt fin.
    Här regnar det och jag funderar på att stanna i sängen med en kopp te och en bok som sällskap. Hahaha bara skoja, jag är ju mamma så det ska städas, tvättas och utfodra barn medan mannen ligger i soffan med tandvärk.

  2. Jättefin! Nånting mer som är fint, är ditt hår. Hur gör du lockarna?

    Glad midsommar.

  3. Den färgen är en verklig favorit! Själv skulle jag kalla den cikoriablå, fast det är nog inte så lätt för en Västerbottning att associera till cikoria – tror inte den växer så långt norrut.

  4. Vilken lyxig present! Himla fin dessutom. Känns som att förflytta sig bak i tiden när jag ser bilderna. Fantastiskt