Livet på nätet

Måste ju passa på att flagga för vårt program Livet på nätet som sänds på Midsommardagen i P1 klockan 11.03. Ni måste ju såklart lyssna.

Vad ger det att dela med sig av allt från sorg till sex på nätet, och hur har det förändrats sen 90-talet då internet kom in i svenska hem? Medverkande är nätprofilen Clara Lidström, internetforskare Annakarin Nyberg, Pär Isling Poromaa ur popgruppen Väärt, Cassandra Klatzkow som är kroppsaktivist i sociala medier, Tomas Åström som på nätet skrivit om sin sorg och Eva Mårell Olsson som forskar om kroppsnära teknik.

Längtar och peppar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Livet på nätet”

  1. Har sett allt från mord,hängningar dödsfall på face.Fattas bara live skilsmässor.Men påverkat privatlivet beror på vem som kontaktar dig på face.En dels kriver ingenting om sig andra allt. På 70 talet fanns inte ens dator.