Midnatt råder

Kvällarna är så vackra nu. Precis efter midnatt förra veckan var himlen alldeles rosa och jag var såklart tvungen att ta en promenad och dokumentera.

Vansinnigt vackert och alldeles omöjligt att gå och lägga sig på kvällen…

La upp en mikrokort filmsnutt på min youtubekanal också. Här kan man titta på den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Midnatt råder”

 1. Fina bilder!

  Ville bara säga att jag testade din rabarberkladdkaka och den blev sååå bra. Vi lät den dock vara inne lite länge så den blev mer som en kardemummabulle med rabarber men det var PRECIS vad sällskapet villa ha just då verkade det som. Så tack för härlig fika-inspiration!

 2. Hej Clara!
  Är så nyfiken på ljuden i filmen.
  Vad är det för läte 3 sek in i klippet?
  Mysigt och mystiskt och inget jag hör i mina trakter 🙂

 3. Elin – det är nog en storlom som hörs i videon. Finns överallt i Sverige utom på Öland och Gotland, men de är vanligare norröver. De behöver ha det lite ostört.

  Norrländska sommarnätter är så speciella.

 4. Härliga bilder men gissar motljus som gör att det ser så mörkt ut!? bor själv i Vb o njuter av ljusa juninätter 🙂

 5. Jag brukar säga att en inte borde sova den här tiden, kag blor nästan stressad av att inte kunna ta vara på ljuset tillräckligt mycket!

  Precis som i höstas, har jag härom dagen hänvisat till din blogg i ett blogginlägg. Det handlar om min “nära väggen-upplevelse”, och jag refererar till ett inlägg du haft tidigare. Läs gärna, om du vill: http://mariabjörkman.se/hon-ar-inte-helt-enkel/

 6. Så magiskt, vackert och fantastiskt! Jag vet inte men jag tycker aldrig att det blir lika fin färg på solnedgångarna här i Bayern som de svenska 🙂