Pärlband av dagar

Efter ett pärlband av soliga, stekande dagar har jag liksom vant mig. Vant mig vid morgonpromenad och nakendopp, kvällsbad för att kunna sova svalt och skönt – och att sitta i skuggan utan att frysa ett dugg.  Skulle gärna ha två, tre månader till av precis samma väder. Men i eftermiddag när åskan brakade loss och regnet strilade ner kändes det lite som en befrielse ändå. För stunden.

Och så tänker jag på att jag ska få sex veckors extra sommar till vintern, när vi ska bo utomlands. Vi har bestämt det nu och så smått börjat planera. Fint att ha något att se fram emot

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Pärlband av dagar”

 1. Åh vad spännande! Kom nyss hem från Grekland och skulle vilja tillbringa mycket mera tid där. Känner mig så mycket mer levande där – älskar gränderna, dofterna av rosmarin och oregano, citron och mandelträd. Den enkla men fantastiskt goda maten. Alla små stenbelagda och pyttesmå trädgårdarna där det odlas i krukor och kärl av allehanda slag ofta med tak av vindruvor. De vänliga människorna och alla trånga “supermarkets” där det finns allt och man måste gå på tvären för att det är så litet. Jag saknar allt där om jag tänker efter.. Att ta dagen som den kommer, att slippa skynda. Bara vara. Ni har en härlig tid att se framemot. <3

 2. Å så spännande! Det vill vi höra mer om 🙂
  Visst är det härligt med sol och bad, å i synnerhet semester är ett tillstånd jag kan leva längre med;-)
  Ha en fin kväll!

 3. Vad mysigt att ni planerar att bo utomlands en tid! Själv längtar jag lite till hösten, tycker det är mysigt med stickadekoftor och höstmörker. Vintern är jag däremot inte lika sugen på, haha. Men i och med att min bebis är beräknad till januari så har man lite att se fram emot 🙂 <3 http://www.nouw.com/hellofebruary

 4. Det låter ju jättehärligt! Kul och spännande med all planering. Vi funderar på det också, men kanske bara 1 månad..hoppas hoppas det blir av:)

 5. Pärlband – vilket bra ord på vackra dagar i en följd.

  Och galet att t.o.m så sköna sommardagar som du beskriver blir en vana. Bra med regn för att inse, eller som i Stockholm idag – en grå himmel efter flera dagars sol & bad.

  En solresa att se fram emot måste vara det bästa. Vi har också en resa till Grekland i höst bokad. Att längta är härligt..

 6. Så himla spännande att bo utomlands i vinter, jag ser fram emot att följa med på resan och all planering :-).
  Kram Ulrica

 7. Jag bara älskar sommarens lugna dagar- att ha ett pärlband av dom lät ju hur fint som helst. Vill höra mer om vinterresan! Vi har med sex veckor extra sommar till vintern, det känns helfint, och då blir der även helt ok med höstmörkret…