r036A0694

Med sommaren sett lite i bakspegeln kan jag konstatera att hur trevligt det än är att vara ledig mår jag som bäst när jag jobbar! Jag råkar ju ha ett helt fantastiskt jobb, även om jag glömmer bort det ibland. Det får förstås inte vara för mycket, men sådär lagom ansträngande dagar gör mig balanserad, klar i knoppen och håller mig långt ifrån grubblerier av allt för allvarlig sort.  Sånt som jag annars kan fastna i. Det känns så fint att få känna att hösten kommer med full fart och att den är bra för mig. Och det känns så skönt att Sommarpratarna pratat färdigt, att ordinarie programledare är tillbaka i Studio Ett, att tågen går på helgerna igen, att barnen är på förskolan och att Det Politiska Spelet börjat om så att jag har något att lyssna på under mina hundpromenader.

Önskar att alla fick känna pepp inför vardagen. Livet består ju ändå mestadels utav den.