Vardagskärlek

r036A0694

Med sommaren sett lite i bakspegeln kan jag konstatera att hur trevligt det än är att vara ledig mår jag som bäst när jag jobbar! Jag råkar ju ha ett helt fantastiskt jobb, även om jag glömmer bort det ibland. Det får förstås inte vara för mycket, men sådär lagom ansträngande dagar gör mig balanserad, klar i knoppen och håller mig långt ifrån grubblerier av allt för allvarlig sort.  Sånt som jag annars kan fastna i. Det känns så fint att få känna att hösten kommer med full fart och att den är bra för mig. Och det känns så skönt att Sommarpratarna pratat färdigt, att ordinarie programledare är tillbaka i Studio Ett, att tågen går på helgerna igen, att barnen är på förskolan och att Det Politiska Spelet börjat om så att jag har något att lyssna på under mina hundpromenader.

Önskar att alla fick känna pepp inför vardagen. Livet består ju ändå mestadels utav den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Vardagskärlek”

  1. Vad jag tycker om dig!
    Jag hittade dig för ett par månader sedan och det är jag så glad för.
    Du är något så ovanligt som en vettig, rolig, klok och häftig människa, som ändå inte försöker framstå som perfekt. Och du verkar ha det viktigaste av allt: hjärtat på rätta stället.

  2. Härligt! Just nu mår jag inget vidare i min vardag, men det är något jag jobbar med att fixa på sikt. Som du säger är ju livet mest vardag, och då ska den ju vara bra. Tack för påminnelsen 🙂

  3. Tycker själv att det är väldigt skönt att komma tillbaka till rutinerna. Jag är en människa som måste ha någon sorts struktur på vardagen för att fungera.

  4. Uppmuntrande 🙂 Och fin klänning! I år gör jag dock tvärt om. Jag tar semester och reser iväg mot sydfrankrike med tåg september-oktober, men jag känner igen mig så väl. Hösten kan vara den bästa årstiden… tycker jag.

  5. Som du säger är ju livet mest vardag, och då ska den ju vara bra. Tack för påminnelsen 🙂 Tänk att âka tâg till Sydfrankrike, som Sofia sa. Det kan ju jag göra som inte har en strukturerad vardag eftersom jag är pensionär….. Pâ tâg kan jag dessutom hitta nâgon trevlig person att prata med. Undrar hur sydfrankrike ser ut….

  6. Precis så känner jag också inför vardag och rutiner. Alla känslor och grubblerier får liksom ett skelett att haka fast sig på. Och riktig fredagsfeeling är inte att förakta 🙂