Renoveringens före och efter

Något jag ångrar med våra renoveringar är att vi varit dåliga på att ta före-bilder. Det var ju så tråkigt att dokumentera det som inte var fint så det glömdes alltid bort. Men i efterhand är det ju vansinnigt kul att kunna jämföra och känna att man kommit någonstans. Jag tenderar annars att enbart se allt som är kvar att göra istället för det som faktiskt är gjort. Hittade i alla fall två bilder från vårt kök ganska precis när vi flyttat in. Ett fuktskadat 80/90-talskök där ingenting gick att spara. Förutom trägolvet och bröstpanelen.

Picture 1201   köksrenovering-0081-700x466

IMG_9823

Precis samma vinkel. Men istället för elspis till vänster om dörren – en gammal vedspis. Och trägolven som gömdes under plastmattan i hallen framtagna.

rIMG_9774

Det är som ett helt annat hus när jag tittar på bilderna och minns tillbaka hur det en gång var. Nu känns dock även dessa efter-bilder ganska inaktuella för köket har hunnit piffas ytterligare en gång under dessa åtta år.

Jag tröttnade tillslut på pastellblå panel så den fick bli grå. Och tapeten som jag spikat sönder under tusen tavelomflyttningar fick bytas till en annan grå. Ska ta en ny bild av precis samma vy någon dag så att ni får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Renoveringens före och efter”

  1. så roligt! vi har precis gjort, typ klar, vår första renovering nånsin. det blev av vårt badrum som ingen rört sedan början på 80-talet. känns kul!

  2. Jag bytte rum med bonussonen så vi fick ett litet rum och han fick ett stort så pojkarna kunde dela. Tömde, målade om och fixade till. Blev jätte bra men har ju inga före bilder. Så tråkigt! Nu är de hallen på övervåning som ska fixas till och denna gång blir de absolut före bilder. Kram

  3. Det är så roligt att ha de där bilderna före och efter. Vi försöker vara rätt duktiga på det. Nu är vi igång och ska renovera hallen på ovanvåningen och foton är tagna. Det kommer bli enorm skillnad på efter-bilderna.
    Jag tycker den rutiga tapeten ni hade i köket på efter-bilderna här är riktigt snygg.

  4. Älskar att se före/efter bilder! Det är så häftigt hur man kan förändra ett helt rum/hus till något nytt. Samma väggar men helt annorlunda känsla.

  5. Så kul att se! Har precis tapetserat om vårt vardagsrum och före- och efterbildera är amazing att se på! Lätt att glömma bort ibland hur det såg ut innan även om innan var nyss.