För två år sedan släppte Annakarin och jag den första delen BAKA, i vår barnboksserie Steg för steg. Den blev en pangsuccé – översatt till elva språk och bäst säljande kokbok det året. Samtidigt fick vi många önskemål om att göra en bok om matlagning också. Och gärna en som man kan använda även om man är gluten eller laktosintolerant. Sagt och gjort – nu är den här!  Femte delen i vår barnboksserie: LAGA steg för steg.

29698572_O_4

Boken är full av enkla, goda recept som illustreras steg för steg. Recepten innehåller också tips på hur maten kan bli vegetarisk eller fri från laktos och gluten. Boken riktar sig till barn mellan 6-9 år och när vi tog fram recepten frågade vi barn och utgick ifrån deras favoriträtter.

Boken släpps snart och nu har vi fixat en blixtkampanj med superpris! Tillsammans med både Bokus och Adlibris. Nästa vecka den 13 september får du köpa LAGA för 90 kronor fraktfritt hos båda webshopparna. Perfekt att passa på med julklappsböcker redan nu – för billigare än så här kommer det aldrig att bli.

Priset gäller enbart under ett dygn så ställ in en mobilpåminnelse och håll dig framme! Jag återkommer med länk till kampanjen under nästa vecka.