För tvĂ„ Ă„r sedan slĂ€ppte Annakarin och jag den första delen BAKA, i vĂ„r barnboksserie Steg för steg. Den blev en pangsuccĂ© – översatt till elva sprĂ„k och bĂ€st sĂ€ljande kokbok det Ă„ret. Samtidigt fick vi mĂ„nga önskemĂ„l om att göra en bok om matlagning ocksĂ„. Och gĂ€rna en som man kan anvĂ€nda Ă€ven om man Ă€r gluten eller laktosintolerant. Sagt och gjort – nu Ă€r den hĂ€r!  Femte delen i vĂ„r barnboksserie: LAGA steg för steg.

29698572_O_4

Boken Àr full av enkla, goda recept som illustreras steg för steg. Recepten innehÄller ocksÄ tips pÄ hur maten kan bli vegetarisk eller fri frÄn laktos och gluten. Boken riktar sig till barn mellan 6-9 Är och nÀr vi tog fram recepten frÄgade vi barn och utgick ifrÄn deras favoritrÀtter.

Boken slĂ€pps snart och nu har vi fixat en blixtkampanj med superpris! Tillsammans med bĂ„de Bokus och Adlibris. NĂ€sta vecka den 13 september fĂ„r du köpa LAGA för 90 kronor fraktfritt hos bĂ„da webshopparna. Perfekt att passa pĂ„ med julklappsböcker redan nu – för billigare Ă€n sĂ„ hĂ€r kommer det aldrig att bli.

Priset gÀller enbart under ett dygn sÄ stÀll in en mobilpÄminnelse och hÄll dig framme! Jag Äterkommer med lÀnk till kampanjen under nÀsta vecka.