En sprillans ny bok är här

För två år sedan släppte Annakarin och jag den första delen BAKA, i vår barnboksserie Steg för steg. Den blev en pangsuccé – översatt till elva språk och bäst säljande kokbok det året. Samtidigt fick vi många önskemål om att göra en bok om matlagning också. Och gärna en som man kan använda även om man är gluten eller laktosintolerant. Sagt och gjort – nu är den här!  Femte delen i vår barnboksserie: LAGA steg för steg.

29698572_O_4

Boken är full av enkla, goda recept som illustreras steg för steg. Recepten innehåller också tips på hur maten kan bli vegetarisk eller fri från laktos och gluten. Boken riktar sig till barn mellan 6-9 år och när vi tog fram recepten frågade vi barn och utgick ifrån deras favoriträtter.

Boken släpps snart och nu har vi fixat en blixtkampanj med superpris! Tillsammans med både Bokus och Adlibris. Nästa vecka den 13 september får du köpa LAGA för 90 kronor fraktfritt hos båda webshopparna. Perfekt att passa på med julklappsböcker redan nu – för billigare än så här kommer det aldrig att bli.

Priset gäller enbart under ett dygn så ställ in en mobilpåminnelse och håll dig framme! Jag återkommer med länk till kampanjen under nästa vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “En sprillans ny bok är här”

 1. Å vad roligt! Grattis! Till er och till oss! 🙂
  Den här har vi längtat efter (utan att veta att den var på väg)! Har dock en (udda?) undran: vad för typ av ingredienser behövs till recepten? Vi bor i Afrika, utan tillgång till de flesta mjölprodukter och andra “konstiga” grejer. Tror du att den funkar ändå? Svår fråga kanske… 🙂

  Bakboken tycker vi har funkat mkt bra till vår sjuåring, även om något av recepten har gått bort och något behövts justeras lite. Men behöver för mycket ändras så förlorar ju boken lite av sitt syfte.

 2. Gratulerer!
  Vet du om Steg för steg-bøkene deres kommer til å oversettes til norsk? Jeg tror disse bøkene hadde vært midt i blinken for min vesle jente (hun hadde elsket dem!), og selv om hun forstår svensk talemål, tror jeg kanskje hennes nylig ervervede og noe haltende lesekunnskaper kommer litt til kort hvis hun skal lese svensk.

 3. Hej Clara och grattis till ny bok! Denna serie är mycket uppskattad hos systerdottern (min egen tjej är för liten än men jag längtar efter att följa dessa böcker med henne).

  On another matter – layouten på din blogg ser jättekonstigt ut i min mobil 🙁 mellan inläggen kommer en massa av dina andra superstora bilder som inte får plats på skärmen liksom. Ser inte helt rätt ut och är lite förvirrande 🙂 någon annan som har samma?

 4. Jag lyssnade på din pod, jag som aldrig provat att lyssna på någon förut och älskade den!

 5. Riktigt fint jobb! 🙂 Det vore roligt om alla böckerna kunde köpas i ett paket. Det skulle exempelvis bli en väldigt fin julklapp.

 6. Helt fantastiskt! Jag minns mina receptblad jag hade när jag var liten, där mamma hade målat ingredienser och antal dl/msk/tsk som skulle i för att jag skulle kunna både baka och laga mat själv – för det var så himla roligt. Jag hade älskat era böcker 🙂

 7. Vet någon ifall AdLibris-Finland har något erbjudande på den nya boken?
  Misstänker tyvärr att så inte är fallet…