Glencheck & lugg

r036A0341

r036A0273 r036A0334

En dagens outfit kommer lastad! Ni har önskat fler sådana och er vilja är min lag. Idag var jag chic i glencheck, en ny klänning från Jumperfabriken. Använder ju mycket färg och lite svart men när jag ändå vill klä mig dovt och lite propert tycker jag marint är en toppenfärg. Inte så hårt som svart men ändå liknande känsla.

Trivs förresten så himla bra i att ha lugg igen. Provar lite andra luggvarianter med jämna mellanrum för att jag tröttnar. Sedan går jag tillbaka till rak, tjock lugg och undrar vad fasen jag höll på med egentligen?

Ps, tack för alla fina ord här på bloggen. Glad att ni tycker att flytten är ett lyft – vet inte om det märks men jag har verkligen fått en nytändning i bloggandet och nu känns det roligare än på flera år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 kommentarer på “Glencheck & lugg”

 1. Det är alltid så mysigt att se bilder från ditt hem och din omgivning! Det är som att bilderna smittar mig med ett obeskrivligt lugn och en härlig känsla av att “komma hem”.

 2. Varit på semester från både Sverige och datorer så rolig överraskning när jag gick in på din blogg. Den är jättefin, tyckte aldrig riktigt om den andra med all reklam om sådant som inte intresserar mig. Grattis till beslutet att flytta din blogg!

  Vilken fin klänning passar dig perfekt! Du passar även så bra i frisyren med lugg. Ser fram emot att följa din nya blogg!

 3. Såå fin klänningen är! När jag bodde i Göteborg brukade jag alltid gå in och klämma på kläderna på julmperfabriken. Nån dag ska jag gå ut därifrån med en kasse också.

 4. Det märks! ♡ och ja tycker med detta va ett kanon lyft! Älskar att läsa om allt från tillbakablickar (helst på renoveringen) och till små dagsutflykter men barnen. Myyyysigt.
  Kram

 5. Din nyfunna inspiration o glädje bara flödar här på nya bloggen. Gläds med dig att du mår så mycket bättre nu. Supersnygg klänning också. Jag använder också blått som andra har svart. Finns så otroligt många fina blå nyanser. Trivs o passar inte alls i svart…iaf inte mot ansiktet.

 6. Jag tänkte på det där med nytändningen igår när jag läste. Du skriver alltid bra inlägg oavsett men jag tycker verkligen att det nu är ett slags lustfyllt skimmer över inläggen… Jättehärligt och det smittar verkligen av sig! ? Vill också instämma i de övriga kommentarernas hyllningar till både lugg och klänning, de klär dig verkligen ?Tack för en mysig och inspirerande blogg!

 7. Ja, bloggen kommer verkligen till sin rätt här jämfört med den tidigare plattformen. Superfin layout och så laddar sidan mycket snabbare nu!

 8. Alltså klänningen är jättefin, men vad har du för bh?! Positivt menat alltså! 🙂
  Brukar verkligen inte fråga om folks underkläder men den ser ut att sitta så bra (på dig och därmed inte självklart på alla oss andra, men ändå… Om du skulle vilja skriva om det så vore det roligt. Om du tycker att det är för privat är det självklart helt ok!! 🙂

 9. Precis som andra (och du själv) skriver så märker jag också din inspiration och glädje i den nya bloggen. Men inte bara det, jag tycker att det nya gränssnittet är väldigt proffsigt! Det är som att du samlat ihop all (teknisk) kunskap och erfarenhet från tidigare bloggar och använt dig av det här: allt är samlat och är organiserat logiskt och överskådligt, det går snabbt, smidigt att kommentera osv, allt man som bloggläsare kan önska sig! Både innehåll och teknik är toppen, bra jobbat Clara! 🙂

 10. Nytändningen märks and I Love it! Var rädd om dig bara så att du inte bränner dig igen på lågan.

 11. Du ser strålande ut! Klänningen hamnar på önskelistan. ? Vågar man fråga om underkläderna? De ser också ut att vara fina och göra sitt jobb. ? Hoppas du inte tar illa upp. Kram!

 12. Jamen, det märks (att du fått en nytändning)! Tycker det vilar något trivsamt och glatt över dina inlägg sen “hemflytten”. Känns lite som på “gamla goa tiden” (Följt dig sedan ni va nyinflyttade i huset). Lycka till med företagandet och allt du tar dig för framöver!

 13. Ja, grattis till nya bloggen med snyggt utseende! Fint också att du fått tillbaka .se-adressen! Lycka till med allt nytt och heja!

 14. Wooho! Fin du är! Minns de gamla dagens när du stod i klackar och jag alltid tänkte; går hon sedan runt där hemma med dem eller? Och sen dess har jag själv gått runt hemma i mina klackar. För det är ju så kul!

 15. Wow! Vilken fin klänning och du klär verkligen i den! Angående frisyrer, så tycker jag att du passar i alla frisyrer jag sett dig i. Med eller utan lugg. Du har kanske en ansiktsform som passar i allt helt enkelt.