Nytt att lyssna på – vi gräver djupt i häcken!

Tusen tack för alla fina reaktioner som jag och Erica har fått på vår nya podcast! Kul att se vad ni skriver i kommentarer och blogginlägg! Och varmt tack till Läsresan som recenserade så fint om oss här

Roligt att se att den radio vi gör går fram och att det märks att podden inte är till för att förhärliga Underbaraclara utan snarare att visa nya sidor av mig på ett skoj sätt.

Rösta på En Underbar Pod – nominerad till Svenska Podcastpriset!

Den här veckan är vi inblandade i en smärre giftskandal. Bloggläsaren Niklas får upprättelse och när showen är slut har du fått veta vem jag är. Egentligen.

Musiken i vår pod kommer från Olov Antonsson – mer av honom hör du på Spotify! Och glöm inte att prenumerera på En Underbar Pod!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Nytt att lyssna på – vi gräver djupt i häcken!”

  1. Hej! Jag tycker att eran podd är jättebra! Det är så roligt och intressant att lyssna på er. Jag har följt din blogg flera år och vill bara säga att du gör ett jättebra jobb. Gillar dina barnböcker också, köper alltid och ger bort i present och julklappar till syskonbarn och vänner.
    Vänliga hälsningar
    Sanna

    1. Åh vad jag blir glad av att höra det Sanna! Tusen varma tack och stora kramar <3

  2. Gillar också podden! Har bott utomlands i flera år (nu sydney) och det är härligt att följa dig eftersom du lever ett liv jag saknar i mångt och mycket. Heja!

  3. Kika gärna in på min blogg poddkollen.se där jag varje dag kommenterar och tipsar om poddar – eller följ poddkollen på insta 🙂