bokmÀssan göteborg

I lördags Äkte jag frÄn BokmÀssan i Göteborg. Yr av alla intryck. Som vanligt Àr det fantastiskt att fÄ trÀffa lÀsare och fÄ feedback kring böckerna. Jag fick ocksÄ höra sÄ peppiga saker om min nya sajt och inte minst min och Ericas pod. Och att trÀffa de barn som lÀser vÄra böcker och sÀga hej till nÄgra av alla coola kvinnor som följer bloggen Àr verkligt overkligt roligt. Och som grÀdde pÄ moset sÄlde LAGA under lördag eftermiddag slut pÄ bokmÀssan.

Men mitt allt det roliga blev jag nĂ€stan knĂ€pp i huvudet ocksĂ„. PĂ„ lördag eftermiddag var jag sĂ„ trött att jag kĂ€nde krypande panikĂ„ngest och svimningskĂ€nslor. Varningstecken deluxe sĂ„ nu gĂ€ller det att jag vilar ordentligt nĂ„gra dagar. Stress Ă€r inte farligt – men bristen pĂ„ Ă„terhĂ€mtning Ă€r farligt. SĂ„ nu ska jag Ă„terhĂ€mta mig.

Jag gÀstade ocksÄ Expressens scen och blev intervjuad av Gunilla Brodrej i ett fint samtal om feminism, bullar, landsbygden och Zlatan. Titta pÄ samtalet i sin helhet kan ni göra hÀr. 

Stort tack till alla som kom och sa hej i helgen!