Veckans insta

8582DA49-0105-414D-8A76-B58FBB9FB0611.Helgen har ägnats åt att måla punschverandan med linoljefärg i nyansen Vetegrå. 2. Fredagskvällarna är de bästa på hela veckan när allt fantastiskt ligger framför en. 3. Det känns alltid så vemodigt när oktober kommer och man inser att det ligger en hel lång vinter mellan en själv och sommaren. Jag tycker dock att den brukar kunna kännas ganska vilsam. Så jag välkomnar den. 4. Min favoritdikt av Robert Frost. Two roade diverged in a wood, and I – I took the one less traveled by. And that has made all the difference. 5. Melker är utlånad till Jakobs lillebror och just nu passar det oss ganska bra då vi har några hektiska veckor. Men man märker hur skitigt det blir under köksbordet när det inte är någon som ständigt går där och städar… 6. Utsikten från min systers vardagsrum är magnifik. Vy från förra helgen när vi var i Borås. 7. Min egen vy är faktiskt inte heller så pjåkig. Och färgerna! 8. På Bokmässan i Göteborg sprang jag på min kära Malin och hann planera in en ny resa att göra ihop. Berättar mer när allt är bokat. 9. Den här bilden knäppte jag hos mormor. På väg tillbaka efter en dag av fiske. Jakob hade eldat i bastun (ni ser hur det ryker) och vi gjorde oss redo att gå ner och ta ett dopp. Längtar tillbaka hit varenda dag. Detta var höstens bästa vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Veckans insta”

  1. Dina interiörbilder inspirerar mig mest, troligen för att jag själv aldrig har så städat, mysigt, fint hemma. Ute kan jag fota vackert, både vatten och skog, blommor och barn, men inomhus…. Kanske ska jag frossa i vackra heminlägg för att sedan ta tag i plockande och rensning!

  2. Så vakre bilder! Den hvetegrå fargen ser utrolig fin ut til verandaen din.

    Kjenner du forresten Robert Frosts egen forklaring av “The road less travelled”? Den er litt overraskende i forhold til den vanlige tolkningen av diktet! 🙂

  3. Inser nu att jag inte följer dig på instagram och ställer mig verkligen frågan hur jag kunnat missa det? Ska åtgärdas direkt!