Resan

stickade gosedjur yawama of sweden ekologiska gosedjur skallror fairtrade

stickade gosedjur yawama of sweden ekologiska gosedjur skallror fairtradeÅh jag är så sjukt spänd och pirrig nu för det verkar som att jag ska åka till Zambia i november. Jag ska dit för att hälsa på våra producenter på Yawama of Sweden. Träffa de kvinnor som stickar våra ekologiska gosedjur och virkar våra bebisskallror. Blev verkligen djupt förälskad i Kenya när jag var där och jag ser så otroligt mycket fram emot att få se mer av den afrikanska kontinenten och träffa några av de kvinnor som Yawama skapar arbetsmöjligheter för.

(tack förresten till Baravickan som lånade ut sitt fina barnrum för oss att fotografera i)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Resan”

  1. Du skriver en del om att ni är självförsörjande på väldigt mkt av det ni äter (härligt!).
    Tänkte höra om ni någon gång räknat på vad ni sparar på det?
    Vad kostar t. ex 1 kg “egna” kotletter mot de från affären?
    Tack för en jättebra blogg!

  2. Wow, vad roligt att du får åka dit! Hälsa kvinnorna att de gör fantastiskt fina djur! Köpte några stycken som jag gav bort, men hade gärna behållit Nsofwa för att själv gosa med 😉 det är så roligt att handla något som är mer än bara en pryl, där man också vet att det betyder något för den som tillverkat prylen! Önskar dig en finfin resa 🙂

  3. Vad roligt med en till resa till Afrika, skall bli intressant att se bilder fran den resan. Det ar sa fint att ni valt att jobba med Yawama of Sweden, ett foretag som verkligen kan gora skillnad for manniskor i varlden. Det ar alltid lika inspirerande och roligt att se manniskor anvanda sina personliga skills till att hjalpa andra manniskor som har det samre stallt. 🙂