Måndagen

r036A7935

Åh vad det är grinigt nu. Kring nollan, regn och dimma varenda dag. Hoppas det kryper ner lite till så att frosten och kylan kommer och luften blir hög och klar.

036A6911

Jag började måndagsmorgonen med en brasa i vedspisen i köket och en balja svart te för att få upp värmen. Sedan tog jag ett telefonmöte med mina duktiga säljare för att checka av allt inför kommande vecka. Resten av dagen har jag ägnat åt att skriva på diverse texter, göra två tidningsintervjuer och boka en tid för vaccinering. Jag ska nämligen ut på en resa i höst – som jag behöver ta en massa sprutor inför.

r036A7903

Trivs så bra hemma just nu och att få sitta här och äta lunch är verkligen lyx.

r036A7887

Idag tappade Bertil sin första tand så det var världens stoltaste femåring jag fick hem från förskolan. Nu ligger den i en kopp på nattygsbordet i väntan på att tandfén ska komma förbi och lämna en peng under natten. Spänningen var nästan på julaftonsnivå vid läggningen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Måndagen”

 1. Så fint du bor. Jag har själv gjort förändringar i mitt liv som öppnar upp för möjligheten att arbeta hemifrån en dag i veckan. Det ser jag fram emot! Jag är socionom i grunden, men driver eget företag inom skrivartjänster. Att arbeta hemifrån och få njuta av ett tyst hus, utan barn- och mansfötter, är underskattat.

 2. Å stort att tappa sin första tand 🙂
  Rofyllda härliga bilder du bjuder på 🙂
  Din expressenkrönika var så tänkvärd och viktig. Min bokmorsekollega Johanna skriver lite om sina tankar kring din krönika på vår blogg.
  Allt gott!

 3. Men så spännande att tappa sin första tand. De är stort! Och att tandfeén kommer och lämnar någonting.
  Kommer ihåg hur stolt min son var när han tappade sin första tand. Sist i världen (tyckte han som hade väntat så länge)
  Kram

 4. Du tar så fantastiskt fina bilder! Tar mig lite friheter och undrar om man får nyfika lite hur du gör? Använder du stativ inomhus? Och hur får du skärpa i hela bilden, inte bara på ett objekt, exempel stolsryggen? Har läst dina tidigare inlägg om tips för foto på bloggen men just det här hittar jag inte. Om det sorterar under “företagshemligheter” så ska du naturligtvis inte avslöja något. Men tack i alla fall.

  Hälsningar
  Kristina

 5. Får du inte dåligt samvete av att flyga? Jag bor också en kall stad men skulle aldrig drömma om att sätta mig på flyget för att få lite värme och upplevelser. Värme får man väl på sommaren och upplevelser finns väl på hemmaplan… nej väldigt egoistiskt att flyga men det skiter du i va?

  1. Jo jag får dåligt samvete av att flyga, men det vägs upp av att jag gör resan på uppdrag av Unicef för att samla in pengar till en av världens fattigaste länder. Min förra resa samlade in otroligt mycket pengar till utsatta mammor – så det dåliga samvetet får stå tillbaka i den här frågan.

 6. Jisses, vad jag har saknat din blogg. Klarade inte av Amelias hemsida – den var så rörig och “annonsig” så jag blev yr i huvudet av att försöka förstå den och hänga med, så jag slutade läsa din blogg. Så blev jag tipsad om din podd nu, och via den hörde jag att du har en egen portal igen. All eloge till dig för det! Jag förstår ju att det var hemskt mycket jobb att styra med det. Men tack för att du gör det. Det är så skönt för en daglig “Clara-dos” igen. Du har så härlig humor och så skön stil. jag håller inte med dig alla gånger, men jisses vad jag beundrar dig. Du är en av mina förebilder. Tack för att du tar dig tid att blogga. Och på egen portal igen… tack!! <3