Var med och gör En Underbar Pod

unnamed-15

Nu på söndag den 30/10 16.00 är ni varmt välkomna till kafét Gretas (på Haymarket i Stockholm) för då ska jag och Erica köra en liveinspelning av En Underbar Pod och vi vill såklart träffa lyssnare och bloggläsare.

Ni får hänga med på en snabbkurs i riktigt negativt tänkande – och så frossar vi i utmattning. Dessutom hälsar Bloggläsarombudskvinnan på och jag tvingas besvara bloggläsarnas allra grinigaste frågor.

Det vore så fantastiskt roligt om ni som har möjlighet vill komma dit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Var med och gör En Underbar Pod”

 1. Vad spännande det ska bli att höra er prata mer om utmattning! Det blir så påtagligt hur komplext det är när du tar upp det Clara. Hur du slits mellan en längtan att jobba, för att det är så kul, och en hotande utmattning när det blir för mycket. Hur går det med balansen nu?

 2. Åhh… hade gärna kommit och lyssnat, men det är tyvärr lite långt bort för mig. Om ni blir sugna på att göra nåt liknande i Göteborg nån gång så lovar jag att komma!

 3. Hej Clara! Skulle inte du kunna sätta ihop ett blogginlägg med tips på nätbutiker med “snälla” saker till barn, dvs eko och inte producerat av ett annat barn, nu inför jul? Jag minns att du exempelvis tipsade om en nätbutik för länge sedan som sålde romerska ringar. Tack för en inspirerande och peppande blogg!

 4. Vore bra att få reda på diverse event ganska långt i förväg, då är det lite bättre förutsättningar för att kunna komma och vara med… En tanke bara =)

  1. Åh, det har du rätt i. Brukar dock resonera tvärt om att om jag skriver för långt innan hinner folk glömma bort det. Kanske får göra dubbla poster framöver =)

 5. Hej Clara, när och hur utannonseras vinnarna av kaffe och hårbehandling? Undrar Caroline

  1. Vinnaren av tävlingarna står i slutet av tävlingsinlägget och vi kontaktar vinnarna personligen så man behöver aldrig vara rädd att gå miste =)

 6. Åh, jag skulle så gärna vilja åka dit och träffa er båda! Tyvärr så säger min utmattning stopp till såna roliga saker. Men jag kan i alla fall lyssna till resultatet. Längtar redan! Ni är så bra!

  1. Ja, du får lyssna i efterhand. Krya på dig med utmattningshelvetet. Vet precis hur det är