Färgklick

r036A1295

Sicken härlig lördag! Barnen sov hos farmor och Jakob kom äntligen hem efter elva dagar på jobbresa. Fick sovmorgon och steg inte upp förrän halv elva. Sedan åkte vi in till stan och hämtade barnen, köpte pizza och hängde med Jakobs föräldrar. Passade också på att ta en bild på min nya röda kappa. Tycker det är så härligt med en färgstark kappa på vintern när man jämt går i ytterkläder och nästan aldrig får se några roliga mönster och färger.

r036A1273

Perfekta längden dessutom – mitt på vaden. Så att man får lite värme när man har kjol.

r036A1299

Slog till på den i Stockholm när jag var där. Den kommer från &Otherstories och är en ullkappa. Inte särskilt varm så det får bli min finkappa för jobbet. Till vardags använder jag min dunrock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Färgklick”

  1. Vad fin! Köpte ocksa en klarröd vinterjacka i höstas. Den far mig att bli glad när jag har den pa mig! Jag har fatt sa manga härliga och positiva kommentarer fran bade kända och okända. Mer färg at folket!

  2. Fantastiskt fin! Så tråkigt att vinterkläder altid ska vara svarta, grå eller militärgröna, typ. Hela tillvaron är ju så mörk ändå.

  3. Håller med om att vinterjackor nästan alltid är svarta eller grå vilket är rätt trist! Snyggt och modigt att glida runt i den där kappan 🙂 Du passar otroligt bra i den 😀

  4. Himla snyggg faktiskt!
    Ständig skeptiker till allt som H&M-gruppen gör och deras illa förklädda försök till miljö- och socialmedvetenhet, men &Other Stories får även mig att om inte falla så åtminstone bli ganska sugen. Väldans snyggt snitt på den där kappan må jag säga! Älskar också färg på ytterkappan på vintern, så dumt att de flesta bara ska ha svart.

    Jag sitter här i Oaxaca och våndas lite för att jag bara har 2 veckor kvar här – snart 3 månader har plötsligt gått väldigt fort. Oaxaca är en helt fantastiskt plats, kan varmt rekommendera för semester någon gång! Det känns lite konstigt att det snart är jul när jag går runt i shorts och blus, handlar visserligen stora Noche buenas (julstjärnor) på marknaden och beundrar alla julpinatas (hittar ej det korrekta spanska n-et på tangentbordet!) men julstämningen är ju ändå ganska fråvarande. Efter att ha scrollat igenom din blogg för första gången på ganska länge kan jag dock konstatera att jag längtar lite mera hem efter snö och kyla, lussebullar, gran, familj och mys! Kan även konstatera att du fortfarande är och består den enda bloggare jag tycker är intressant att följa och du är verkligen ruskigt bra på det du gör. Heja! God Jul!