• Inlägget presenteras i samarbete med Telia •

När är vi framme?!

img_0119-700x528

Jag har ju som jag nämnt tidigare fått möjligheten att testa nyheten Telia Sense. Med hjälp av en liten dosa jag sticker in i bilen och en app jag installerar på telefonen får jag 4G-wifi och 20 GB surf i månaden i bilen. En riktigt smart grej! Speciellt nu i jultider när man ska ut på långstyrningar. Ibland sitter ungarna nöjda och lugna i baksätet hur länge som helst – men vissa gånger så behövs mutor tas till. Någon film eller ett spel för att fördriva tiden. Med surf i bilen är det enkelt att roa ungarna och man kan ha upp till fem aktiva användare. Kanske slipper man höra så mycket tjat i stilen “när är vi framme?!”

r036A5447-2

Har nu testat Telia Sense i nästan två månader och måste säga att jag är väldigt nöjd. Att hålla körjournal till företaget förenklas av körloggen. Att bilen säger till när däck ska bytas, service utföras och när det är dags att besiktas tycker jag är väldigt skönt.  Att jag dessutom kan se på en karta var jag ställt min bil har visat sig vara ovärderligt.  För sedan jag drabbades av utmattning förra året har jag ibland svårt att minnas de enklaste saker ifall jag är inte fokuserar. Som sist jag var på stan och fick gå runt och leta bilen i en kvart innan jag kom på att jag kunde kolla i telefonen var den stod. Då visade det sig att jag blandat ihop vilken parkering jag ställt bilen på. Fånigt men sant…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “När är vi framme?!”

  1. Hehe på tal om borttappade bilar: jag hörde på radion att var femte bil som anmäls stulen under de här veckorna visar sig ha varit borttappad snarare än stulen. Går nog lite fort i julhandeln 😉

  2. Det gäller ju att komma ihåg vilken bil man har också, när man går omkring och letar en mörk kombi och inser att man bytt till en röd icke-kombi… Och sen försöka se ut som att det är helt normalt att irra omkring lite planlöst och kika på bilar ? god jul och tack för en inspirerande blogg!