Onsdagsbestyr

Åh vilken bra dag. Jag åkte in tidigt på morgonen för att hinna med en rad olika möten. Jag hade tur och fick lunchsällskap av en vän och sedan hann jag göra bort en massa tråkiga ärenden som blivit liggande sista tiden. Nu känner jag mig lite mer redo för påskledigheten.

Tog en räksallad till lunch på NK (Nya konditoriet alltså – inte NK som i Stockholm). De har himla fräscha luncher.

Blev stoppad tre gånger idag av folk som berömde min klänning. Väldigt roligt att kunna säga -TACK den är från mitt eget klädmärke! I vanliga fall blir svaret alltid -Tack den är från loppis vilket inte sällan bemöts av besvikna suckar eftersom den alltså inte går att få tag på någonstans.

Innan jag tog kvällståget hem hann jag med en sväng på gymmet också. 45 minuter på en crosstrainer är mycket roligare med en bra podd i lurarna! Just ny lyssnar jag ikapp en massa Stil i P1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “Onsdagsbestyr”

 1. Klänningen är verkligen otroligt fin! Kan tänka mig stoltheten att kunna säga att det är ditt eget klädmärke, det är liksom snäppet högre än när man kan säga att man sytt den själv. Bara en sak jag lagt märke till; du gillar verkligen ordet “bestyr”! Ett ord som används ganska sällan, utom på din blogg där det åker fram varje månad minst. Det är lite som att du tagit fram ett gammalt och halvt bortglömt ord ur en garderob, putsat det och visar upp hur bra och användbart ordet är. Lite som Harry Potter lyfter fram Expelliarmus. 🙂

  1. Mitt favoritord jag lärt mig av Clara är “sjangdobelt”! En snabb användning av bloggens sökfunktion ger vid handen att det var populärt 2008-2009 – det nästan svindlar när jag tänker på saken! Det finns inte många saker jag har gjort i nio år, men att läsa Clara har tydligen varit en konstant. 🙂

 2. Jag är så nöjd med min klänning jag köpt från miss clarity! Så bra tänkt med modell och allt, tack ?

 3. Jag är väldigt nöjd med mina klänningar och tycker det är väldigt kul att en av mina kompisar också shoppat. Jag undrar om man skulle kunna få önska sig ett inlägg nån gång med lite olika tips på vad som passar till? Skor, kofta, smycken. Jag är helt analfabetisk när det gäller sånt och skulle verkligen tycka det vore roligt att se hur man kan tänka.

  1. Jag tänkte just det samma! Jag skulle gärna vilja se denna klänning (och kanske även de andra) som “tunika” med byxor till.

   Och gärna gärna öppen med en T-shirt/linne under!

   Och hur funkar den som klänning m ett linne under? För oss som ibland inte vill ha minsta lilla urringning…. 🙂

   Vore jätteroligt att få se!
   Och skulle göra mig tryggare i att köpa utan att först testa.

   Tack, tack!

 4. Vilken härligt innehållsrik och produktiv dag du verkar haft! Hoppas att den var precis så glansig som den låter, för sådana dagar behövs emellanåt!

 5. Inte konstigt att du får kommentarer om klänningen! Den är verkligen jättefin och väldigt mycket du! Säger jag som följt dig ganska länge om än jag inte kommenterat!